SecureLink neemt Coresec over

Het beveiligingsbedrijf SecureLink neemt het Scandinavische Coresec over. Coresec is een Managed Security Services provider en leverancier van beveiligingsoplossingen.

Door de overname krijgt SecureLink de beschikking over drie Security Operating Centers (SOC’s) en vier Network Operating Centers (NOC’s) met een geografische spreiding. Het bedrijf is voortaan actief vanuit 5 landen en vanaf 12 verschillende locaties. SecureLink krijgt na de overname twee hoofdkantoren: één in Sliedrecht en één in het Zweedse Malmö.

SecureLink blijft onder leiding staan van haar huidige CEO, Marco Barkmeijer. Johan Andersson, de huidige CEO van Coresec, treedt toe tot de Raad van Bestuur van SecureLink. Andersson blijft verantwoordelijk voor de Scandinavische organisatie. SecureLink verwacht dat haar omzet in het kalenderjaar 2016 door de overname uitkomt op 200 miljoen euro.

Lees ook
DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert, de leverancier van digitaal vertrouwen, heeft het onderzoek 'Digitaal vertrouwen: de stand van zaken in 2022' gepubliceerd. Daaruit blijkt dat bijna de helft van de consumenten (47%) al eens is overgestapt naar een ander bedrijf doordat ze het vertrouwen in de digitale beveiliging van een bedrijf verloren. Als bedrijven hun digitaal vert1

Qualys neemt AI/machine learning platform van Blue Hexagon over

Qualys neemt AI/machine learning platform van Blue Hexagon over

Qualys maakt vandaag de overname bekend van Blue Hexagon. Met de AI/machine learning (AI/ML)-oplossing van Blue Hexagon kan Qualys de petabytes aan data binnen zijn Cloud Platform omzetten in betekenisvolle inzichten voor CIO’s en CISO’s.

KKR neemt Barracuda over van Thoma Bravo

KKR neemt Barracuda over van Thoma Bravo

Investeringsmaatschappij KKR heeft de overname van securitybedrijf Barracuda Networks van software-investeringsfirma Thoma Bravo afgerond. De financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.