Schiphol Group beveiligt BYOD-apparaten met Good Collaboration Suite

good-for-enterprise

Good Technology, leverancier van oplossingen voor mobiele beveiliging, ondersteun Schiphol bij de overstap naar een Bring Your Own Device (BYOD)-programma. Schiphol implementeert de Good Collaboration Suite, waarmee medewerkers veilig kunnen werken op een mobiel apparaat naar keuze.

De Good Collaboration Suite bestaat uit Good for Enterprise, Good Connect en de Good Share beveiligde applicaties. Good for Enterprise beveiligt data en devices en biedt medewerkers oplossingen voor mobiele e-mail, agenda-informatie, contactgegevens en toegang tot en het delen van documenten. Good Share biedt beveiligde toegang tot het downloaden en delen van documenten met behulp van SharePoint op een willekeurig mobiel apparaat.

“Schiphol is wereldwijd een sterk merk; maar liefst 52 miljoen mensen reizen jaarlijks via de luchthaven”, zegt Michael Maas, vicepresident EMEA North bij Good Technology. “Schiphol is een goed voorbeeld van een organisatie die zijn beveiligde mobiele strategie fundamenteel evalueert. Good biedt beveiliging voor de organisatie en flexibiliteit voor de medewerker om ervoor te zorgen dat dagelijkse werkzaamheden soepel verlopen en helpt bij het vergroten van de productiviteit. Hierdoor is Schiphol in de positie om verder te groeien en transformeren in de toekomst.”

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1