SAP certificeert A10 Networks' Thunder Series ADC's

A10 Networks maakt bekend dat zijn Thunder Series Application Delivery Controllers (ADC) zijn gecertificeerd door SAP. De Thunder Series ADC is uitgerust met ACOS 2.x en beschermt klanten tegen Distributed Denial of Services (DDoS)-aanvallen. De Thunder Series verhoogt daarnaast zowel de beschikbaarheid als betrouwbaarheid van SAP-oplossingen.

Klanten kunnen dankzij de certificering met een gerust hart A10 Networks' ADC's in een SAP-omgeving integreren. Hierdoor krijgen zij de beschikking over load balancing voor een hogere beschikbaarheid van applicatieservers, waardoor storingen worden voorkomen. Met behulp van x.509 en andere technieken wordt de beveiliging van applicaties daarnaast verbeterd. Gebruikers moeten zich voortaan eerst authentificeren als een veilige gebruiker voordat zij toegang krijgen tot de SAP backoffice-applicatie.

WAF en Reverse Proxy

Het is ook mogelijk de Thunder Series in te zetten als Web Application Firewall (WAF) en Reverse Proxy te voorkomen. De ADC's verbeteren hiermee de beveiliging van klanten tegen DDoS-aanvallen. Verkeer van gebruikers wordt tot slot verdeeld over meerdere applicatieservers. De schaalbaarheid van een SAP-omgeving wordt hiermee aanzienlijk vergroot.

De A10 Thunder Series zijn gecertificeerd voor het integreren met SAP-applicaties op basis van de nieuwste testen voor netwerkbeveiliging, betrouwbaarheid en beschikbaarheid, uitgevoerd in het SAP Integration & Certification Center (SAP ICC). “Het verheugt ons de succesvolle certificering van onze Thunder Series door SAP te kunnen bekendmaken”, zegt Jason Matlof, Vice President Worldwide Marketing van A10 Networks. “De kans om daarmee het businesspotentieel van SAP-oplossingen beter te benutten, is voor onze huidige en toekomstige klanten bijzonder waardevol.”

Lees ook
Cloudflare DDoS-rapport over eerste kwartaal 2024

Cloudflare DDoS-rapport over eerste kwartaal 2024

Cloudflare heeft een rapport uitgebracht over de wereldwijde DDoS-aanvallen in het eerste kwartaal van 2024. De belangrijkste constateringen zijn: 2024 begon met een DDoS-offensief. De verdedigingssystemen van Cloudflare hebben tijdens het eerste kwartaal automatisch 4,5 miljoen DDoS-aanvallen afgeweerd, wat neerkomt op een stijging van 50% op1

Cloudflare DDoS-rapport over vierde kwartaal 2023

Cloudflare DDoS-rapport over vierde kwartaal 2023

Cloudflare heeft een rapport uitgebracht over de wereldwijde DDoS-aanvallen in het vierde kwartaal van 2023. Opmerkelijke bevindingen zijn vooral de enorme toename van het aantal DDoS-aanvallen gericht op milieuorganisaties tijdens de COP28 en op Taiwan. Verder blijft het aantal DDoS-aanvallen gericht op retailers en logistieke dienstverleners ron1

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.