Paul Hoekstra nieuwe Major Accountmanager bij Fortinet

Fortinet, wereldwijd marktleider op het gebied van high-performance netwerkbeveiliging, heeft Paul Hoekstra per 1 mei aangetrokken als Major Accountmanager Public bij Fortinet Nederland. Hoekstra is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de groei en het uitbreiden van contacten binnen de sectoren Gezondheidszorg, Onderwijs en Overheid. Daarnaast zal hij resellers helpen bij het vergroten van hun technische kennis van het Fortinet portfolio, en hen begeleiden bij brede verkooptrajecten.

Hoekstra heeft 15 jaar ervaring binnen de ICT-wereld en is afkomstig van de security- en netwerkdistributeur Computerlinks, tegenwoordig Arrow ECS. Bij deze organisatie was hij als Sales Manager verantwoordelijk voor de verkoop aan resellers en de verdieping van de relatie met bestaande en nieuwe channelpartners. Daarvoor was Hoekstra vier jaar Sales Manager Networking, Security & Professional Services bij Avnet Technology Solutions.

De overstap naar Fortinet was voor Hoekstra een logisch begin van een nieuwe fase: “Nadat ik jaren als salesmanager actief ben geweest in het verkoopkanaal, was het een vanzelfsprekende stap om mijn kennis en ervaring nu in te zetten voor het aangaan van relaties met eindklanten, zoals CIO’s bij grote zorg-, overheids- en onderwijsorganisaties. Fortinet heeft zich in Nederland bewezen als een betrouwbare, professionele securitypartner voor eindgebruikers, distributeurs en resellers, en ik ben er trots op dat ik nu mede verantwoordelijk ben voor het vergroten van het marktaandeel.”

Theo Schutte, country manager Nederland van Fortinet: “De vraag naar onze geconsolideerde beveiligingsoplossingen neemt elk jaar hand over hand toe. Om onze channelpartners bij te staan tijdens langdurige en soms gecompliceerde verkooptrajecten, waren we op zoek naar een sales-zwaargewicht die niet alleen een actuele kennis van de security markt heeft, maar ook de waarde inziet van uitstekend relatiemanagement. In Paul hebben we deze kwaliteiten gevonden, en we zijn dan ook bijzonder enthousiast dat Paul ons salesteam komt versterken.”

 
Meer over
Lees ook
Extreme Networks benoemt John Abel tot Chief Information Officer

Extreme Networks benoemt John Abel tot Chief Information Officer

Extreme Networks, Inc. heeft John Abel benoemd als Chief Information Officer. Abel heeft meer dan dertig jaar ervaring in de IT-sector. Hij gaf leiding aan grote teams bij Fortune 500-bedrijven. Abel werkte meest recent als Senior Vice President (SVP) en CIO van Veritas. Als CIO bij Extreme wordt Abel verantwoordelijk voor alle aspecten van de wer1

Auth0 benoemt Lucy McGrath tot vicepresident Privacy

Auth0 benoemt Lucy McGrath tot vicepresident Privacy

Auth0, het identiteitsplatform voor applicatieteams, heeft Lucy McGrath benoemd als eerste vicepresident Privacy van het bedrijf. McGrath is als advocaat gespecialiseerd in dataprivacy. Zij is er in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor dat Auth0 en zijn klanten dynamische privacy-uitdagingen kunnen blijven oplossen en gebruikers kunnen blijven be1

WatchGuard investeert in serviceprovidersteam met benoeming Miguel Carrero

WatchGuard investeert in serviceprovidersteam met benoeming Miguel Carrero

WatchGuard Technologies , leider op het gebied van netwerkbeveiliging, multifactorauthenticatie (MFA), geavanceerde endpointsecurity en veilige wifi, heeft cybersecurity- en serviceprovider-veteraan Miguel Carrero aangesteld als vice-president Strategic Accounts.