Palo Alto Networks neemt Morta Security over

Palo Alto Networks neemt Morta Security over. Morta Security is in 2012 opgericht en opereert sindsdien voornamelijk onder de radar. Het is niet bekend hoeveel Palo Alto Networks voor het beveiligingsbedrijf uit het Amerikaanse Silicon Valley heeft betaald.

Met de overname van Morta Security wil Palo Alto Networks zijn positie op de markt voor next generation beveiligingsoplossingen voor bedrijven versterken. Het team achter Morta Security treedt in dienst bij Palo Alto Networks. Deze nieuwe medewerkers brengen veel kennis over het beschermen van nationale infrastructuren en technologieën die zowel de detectie- als preventiemogelijkheden van Palo Alto Networks WildFire verbeteren.

"Het Morta team brengt waardevolle ervaringen in het verzamelen van inlichtingen over dreigingen met zich mee naar Palo Alto Networks", legt CEO van Palo Alto Networks Mark McLaughlin uit. "De technologische ontwikkelingen van het bedrijf komen sterk overeen met onze geïntegreerde, geautomatiseerde en schaalbare platformaanpak. Door de bijdrage van het Morta team zullen onze klanten dan ook profiteren van verbeteringen in de wijze waarop dreigingen worden gedetecteerd en afgeweerd".

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1