Nieuwe versie MOVEit 2020.1: Secure Managed File Transfer met SharePoint ondersteuning

ProgressMOveit300200

SCOS Software te Hoofddorp, Benelux distributeur namens Progress, meldt dat een nieuwe versie van MOVEit, 2020.1, beschikbaar is. MOVEit 2020.1 voegt native toegang toe tot SharePoint-bestanden voor flexibelere workflows en is nog gemakkelijker te gebruiken met verbeterde API's.

MOVEit Transfer bevat nu MS SQL 2019-ondersteuning. Tevens biedt MOVEit Transfer ondersteuning voor meerdere organisaties via MOVEit Gateway - het is nu sneller en veel gemakkelijker voor MOVEit-beheerders om meerdere organisatie-eenheden (orgs) achter MOVEit Gateway in te stellen.

Ondersteuning voor Single Sign-On (SSO) - SSO wordt nu ondersteund door de MOVEit Client en MOVEit Mobile-app, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker dan ooit is om toegang te krijgen tot MOVEit met behoud van security.

MOVEit Automation biedt nu Native Microsoft SharePoint Storage Support. MOVEit Automation heeft hiermee toegang tot bestanden op online MS SharePoint-locaties, waardoor gebruikers meer flexibiliteit hebben bij het ontwikkelen van workflows en het hosten van bestanden. Elk bestand op elke locatie op SharePoint kan deel uitmaken van elke workflow met behoud van volledige controleerbaarheid, traceerbaarheid en beveiliging.

Meer over
Lees ook
Commvault Disaster Recovery uitgebreid met nieuwe mogelijkheden en bestemmingen in de cloud

Commvault Disaster Recovery uitgebreid met nieuwe mogelijkheden en bestemmingen in de cloud

Commvault, leverancier van bedrijfssoftware voor datamanagement in cloud-omgevingen en op locatie, maakt vandaag bekend dat het nieuwe mogelijkheden heeft toegevoegd aan Commvault® Disaster Recovery. Deze oplossing biedt nu continue replicatie en orchestration voor VMware-workloads, aangevuld met ondersteuning voor disaster recovery-processen tussen...

Het 8e jaarlijkse ENISA Threat Landscape (ETL) rapport gepubliceerd

Het 8e jaarlijkse ENISA Threat Landscape (ETL) rapport gepubliceerd

Het Agentschap van de Europese Unie voor cyberbeveiliging (ENISA) heeft, met de steun van de Europese Commissie, de EU-lidstaten en de CTI Stakeholders Group, het 8e jaarlijkse ENISA Threat Landscape (ETL) -rapport gepubliceerd. Hierin staan de belangrijkste cyberdreigingen voor de periode Januari 2019-april 2020

Cryptshare  - focus op internationale groei en uitbreiding van het partnernetwerk

Cryptshare - focus op internationale groei en uitbreiding van het partnernetwerk

Sinds kort heeft Cryptshare haar eerste Chief Sales Officer: deze nieuwe rol is opgepakt door Ingrid Hagen, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in IT sales. Zij is verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop- en partneractiviteiten en rapporteert aan Dominik Lehr, oprichter en CEO van de Duitse IT-security provider.