Nieuwe versie MOVEit 2020.1: Secure Managed File Transfer met SharePoint ondersteuning

ProgressMOveit300200

SCOS Software te Hoofddorp, Benelux distributeur namens Progress, meldt dat een nieuwe versie van MOVEit, 2020.1, beschikbaar is. MOVEit 2020.1 voegt native toegang toe tot SharePoint-bestanden voor flexibelere workflows en is nog gemakkelijker te gebruiken met verbeterde API's.

MOVEit Transfer bevat nu MS SQL 2019-ondersteuning. Tevens biedt MOVEit Transfer ondersteuning voor meerdere organisaties via MOVEit Gateway - het is nu sneller en veel gemakkelijker voor MOVEit-beheerders om meerdere organisatie-eenheden (orgs) achter MOVEit Gateway in te stellen.

Ondersteuning voor Single Sign-On (SSO) - SSO wordt nu ondersteund door de MOVEit Client en MOVEit Mobile-app, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker dan ooit is om toegang te krijgen tot MOVEit met behoud van security.

MOVEit Automation biedt nu Native Microsoft SharePoint Storage Support. MOVEit Automation heeft hiermee toegang tot bestanden op online MS SharePoint-locaties, waardoor gebruikers meer flexibiliteit hebben bij het ontwikkelen van workflows en het hosten van bestanden. Elk bestand op elke locatie op SharePoint kan deel uitmaken van elke workflow met behoud van volledige controleerbaarheid, traceerbaarheid en beveiliging.

Lees ook
Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech, een vooraanstaand IT-bedrijf met een specialisatie in logistiek, security en ICT-diensten, kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Als leverancier, sinds 2009, van Secure Managed File oplossingen levert SCOS te Hoofddorp nu tevens Syncplicity (voorheen onderdeel van Axway). Syncplicity is een service voor het delen en synchroniseren van bestanden die is ontwikkeld door Syncplicity Inc. Met de service kunnen gebruikers onderling bestanden opslaan en synchroniseren. Het onderst1