Leer cyberaanvallen te blokkeren door uw netwerk te analyseren

Hackers bedreigen doorlopend uw industriële netwerk. cyberaanvallen zorgen er dagelijks voor dat productiebedrijven stil liggen. Met enorme kosten tot gevolg. Hoe gaat u zich hiertegen beschermen? Kom 24 maart naar de workshop Cyber Security in Breda en voorkom dat uw productie vleugellam raakt.

cyberx Nir Giller, medeoprichter en CTO van CyberX Labs, praat u tijdens de workshop bij over de zwakheden van uw industriële netwerk. Met praktische voorbeelden laat Giller zien hoe u zich kan beveiligen tegen cyberaanvallen. CyberX is door Cyber Defense Magazine uitgeroepen tot beste SCADA/ICS beveiligingsproduct 2016.

Wonderware, leverancier van industriële automatisering en informatie software oplossingen, biedt de bedrijven die 24 maart op de lezing aanwezig zijn de eenmalige kans om hun industriële netwerk tegen een zeer geringe investering te laten analyseren. Alle risico’s en bedreigingen worden dan voor u in kaart gebracht.

  • Datum: 24 maart 2016
  • Locatie: Minervum 7139, Breda

Programma

  • 12.00 – 12.30: Welkom
  • 12.30 – 13.00: Lunch
  • 13.00 – 13.30: Trends industriële Cyber Security
  • 13.30 – 14.30: Voorbeeld industriële Malware
  • 14.30 – 14.45 : Pauze
  • 14.45 – 15.15: Vervolg industriële Malware
  • 15.15 – 16.00: Vulnerability Assessment
  • 16.00 – 16.15: Afsluiting

U kunt zich hier aanmelden voor de lezing van CyberX.

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1