Kingston lanceert beveiligde USB-stick met USB 3.0-ondersteuning

DTLPG3

Kingston lanceert de DataTraveler Locker+ G3 USB 3.0 Flash drive. De nieuwste generatie van de DataTraveler Locker+ G3 biedt dankzij USB 3.0 hogere datasnelheden dan zijn voorganger.

De USB-sticks van Kingston zijn beveiligd met een wachtwoord en is voorzien van hardware die alle opgeslagen data automatisch versleuteld. Gebruikers kunnen hierdoor veilig gevoelige informatie op de USB-stick opslaan, zonder het risico te lopen dat deze data bij verlies of diefstal van de stick op straat komt te liggen.

De DataTraveler Locker+ G3 USB 3.0 Flash drive biedt ondersteuning voor USB 3.0, waarmee leessnelheden tot 135 MB/s en schrijfsnelheden tot 40 MB/s haalbaar zijn. Dit is aanzienlijk sneller dan zijn voorganger. De DataTraveler Locker+ G3 is beschikbaar in capaciteiten van 8GB, 16GB, 32GB en 64GB. Het apparaat wordt geleverd met vijf jaar garantie.

Lees ook
Wireshark WiFi trainingmet gratis AI-Driven WiFi Automation (twv € 3700)

Wireshark WiFi trainingmet gratis AI-Driven WiFi Automation (twv € 3700)

Als onderdeel van de Wireshark University WiFi training levert SCOS Training te Hoofddorp de next-generation AI-driven Wi-Fi Automation van Wyebot Inc., twv. € 3700. Het product Wireless Intelligence Platform WIP™ levert prestatie- en betrouwbaarheidsoptimalisatie van Wi-Fi-netwerken aan IT-organisaties over de hele wereld.

Patroonherkenning op basis van AI ontdekt aanvallers die misbruik willen maken van accounts

Patroonherkenning op basis van AI ontdekt aanvallers die misbruik willen maken van accounts

AI kan op basis van patroonherkenning aanvalspogingen detecteren waarbij wordt gemaakt van gestolen accountgegevens of van andere methoden. De drie meest waargenomen dreigingen met een hoog risico in de eerste helft van 2023 waren: verdachte inlogpogingen (binnen zeer korte tijd inloggen vanuit verschillende regio’s), verdacht gebruikersgedrag en1

Vijf tips voor veilig databeheer

Vijf tips voor veilig databeheer

Waar cybercriminelen het voorheen vooral gemunt hadden op grote organisaties, zijn mkb-bedrijven tegenwoordig minstens net zo vaak het slachtoffer, zo blijkt onder andere uit onderzoek van ABN-AMRO. Dit heeft te maken met de verschillen in risicoperceptie. Grote organisaties zijn zich zeer bewust van cyberdreigingen, terwijl dit bewustzijn binnen1