Wireshark WiFi trainingmet gratis AI-Driven WiFi Automation (twv € 3700)

SCOS-WireShark-400300

Als onderdeel van de Wireshark University WiFi training levert SCOS Training te Hoofddorp de next-generation AI-driven Wi-Fi Automation van Wyebot Inc., twv. € 3700.  Het product Wireless Intelligence Platform WIP™ levert prestatie- en betrouwbaarheidsoptimalisatie van Wi-Fi-netwerken aan IT-organisaties over de hele wereld.  Wyebot's Wireless Intelligence Platform® beschermt de bedrijfscontinuïteit en operationele efficiëntie door proactief verstorende netwerk problemen vanaf elke locatie te ontdekken en waar mogelijk te elimineren voordat eindgebruikers merken dat er een probleem is.

Het Wireless Intelligence Platform™ (WIP)

WIP™ biedt geavanceerde algoritmen voor draadloze optimalisatie die samenwerken met voorspellende analyses van de next-generation om een wifi-netwerk soepel en efficiënt te laten werken. WIP's unieke combinatie van on-premise sensorhardware en op de cloud gebaseerde gepatenteerde software is leveranciersonafhankelijk en integreert naadloos met elke bestaande netwerkinfrastructuur. Met WIP worden kleine problemen geen grote problemen. Het Wireless Intelligence Platform (WIP) kan binnen ongeveer vijf minuten operationeel zijn en maakt gebruik van AI-Driven algoritmen en sensoren om wifi-netwerken te monitoren, te testen en hiermee problemen te voorkomen en op te lossen. Wyebot WIP biedt reeds WiFi-optimalisatie voor meer dan 10 miljoen client devices in de hele wereld.

Wireshark University Training

WiFi/Wireless Network Analysis is een gespecialiseerde subset van traditionele netwerkanalyse en omvat het vastleggen van draadloze gegevens en het herkennen van de kritieke patronen die verborgen zijn in het draadloze netwerkverkeer. Elk van onze instructeurs is een door de industrie erkende expert met minimaal 20 jaar ervaring in netwerkanalyse en probleemoplossing. De cursus is opgesteld door Phill "Sherlock" Shade, een internationaal erkende expert op het gebied van netwerkbeveiliging en forensisch onderzoek. Hij put uit zijn meer dan 30 jaar praktijkervaring als netwerkingenieur en beveiligingsadviseur op het gebied van netwerkanalyse, probleemoplossing en cyberforensics / security.

Deze cursus is bedoeld voor netwerk-, engineering-, overheids-, leger- en beveiligingspersoneel om een geavanceerde set pakketonderzoekstechnieken te ontwikkelen om de volgende generatie netwerkprotocollen te analyseren met behulp van Wireshark en andere Open-Source Analysis tools. De voltooiing van deze cursus biedt individuen een weg naar het gebied van zowel draadloos netwerk als forensische analyse.

Wireshark WiFi Classroom Training (5 dagen) te Hoofddorp: 23 – 27 October 2023 - WiFi / 802.11 Network Analysis  

Voor meer informatie: Wyebot: www.scos.nl

WiFi Training: www.scos.training

Lees ook
Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

De introductie van Sora door OpenAI markeert een mijlpaal in videobewerking. De revolutionaire technologie is opwindend, maar roept tegelijkertijd vragen op over de gevolgen van de rol van AI bij het maken van digitale content en cybersecurity.

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Volgens onderzoek van Orange Cyberdefense was de maakindustrie het afgelopen jaar het grootste doelwit van cyberaanvallen: bijna 33 procent trof deze sector. Al jaren is deze industrie het vaakst getroffen. Jeroen Wijnands, Head of OT Security bij Orange Cyberdefense, ziet bij het gros van deze bedrijven dezelfde misstappen. Dit zijn volgens hem d1