IDC MarketScape: NTT gepositioneerd als leider in IDC MarketScape for Worldwide Managed Security Services 2020

NTT logo 400300

NTT Ltd, de wereldwijde global technology services provider, is gepositioneerd als leider in IDC MarketScape: Worldwide Managed Security Services (MSS) 2020 (doc #US46235320, september 2020). Het rapport benadrukt het gemak van zakendoen met NTT, en erkent NTT’s threat intelligence en nauwkeurige threat-detectiecapaciteiten.
 
Volgens het rapport, waarin NTT Ltd. en zeventien andere MSS-aanbieders worden geëvalueerd, combineert NTT zijn resources en platform tot één, waarbij het MSS-aanbod is afgestemd op bedrijfsspecifieke doelen en de basis vormt voor alle services van NTT. Het rapport benadrukt de modulaire aanpak waarmee NTT services af kan stemmen op de klant en zo waarde levert; de ondersteuning voor hybride IT- en OT-omgevingen, en de geavanceerde analytics die de spreekwoordelijke speld in de hooiberg opsporen.
 
Met het oog op de toekomst wijst IDC MarketScape ook op de voortdurende investeringen van NTT in R&D en geautomatiseerde platformen.
 
Matthew Gyde, CEO van de Security-divisie bij NTT Ltd.: “De gecontinueerde erkenning van NTT als Leider in IDC MarketScape for Worldwide MSS, na de erkenning eerder dit jaar1, als ‘leider in de Azië/Pacific IDC MarketScape, is een bevestiging van de cybersecurity-capaciteiten van NTT Ltd. en onze Secure by Design-aanpak. Met een dreigingslandschap dat zich blijft ontwikkelen en de toenemende security-risico’s hebben bedrijven behoefte aan strategische partners voor innovatieve oplossingen om hun cyberweerbaarheid te vergroten. Van met name predictive threat intelligence worden grote dingen verwacht. Om klanten op tijd van bruikbare dreigingsinformatie te kunnen voorzien en dreigingen voor hen op te sporen, blijft NTT Ltd. investeren in R&D voor de ontwikkeling van geavanceerde analysetechnieken en eigen tools.”
 
Met een wereldwijd netwerk van Security Operations Centers (SOC’s) en R&D-centers, en onze uitgebreide kennis van het dark web, heeft NTT Ltd. goed zicht op een groot deel van het wereldwijde internetverkeer. Dit geeft NTT Ltd. toegang tot data over logs, events, aanvallen, incidenten en kwetsbaarheden, waarmee het dreigingsinformatie verzamelt die klanten helpt bij het opsporen en beperken van en adequaat reageren op inbreuken.
 
Gyde: “We kijken constant naar wat we beter kunnen doen en hoe wij onze klanten de meeste waarde kunnen leveren. Zo wordt momenteel 75 procent van alle in onze SOC’s gedetecteerde dreigingen geregistreerd door supervised machine learning en dreigingsinformatie. Onze security-experts gebruiken algoritmes om patronen te herkennen, afwijkingen op te sporen en automatische securitycontrols te regisseren. Voor organisaties heeft het inbouwen van deze mate van intelligence in hun infrastructuur en applicaties de hoogste prioriteit.”
 
Download voor meer informatie het IDC MarketScape-rapport.
Lees ook
'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

Op de eerste donderdag van mei is het Wereld Wachtwoorden Dag. Deze dag is bedoeld om betere wachtwoorden te stimuleren. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. En dus is goede wachtwoordbeveiliging cruciaal.

Verizon Business publiceert 17e Data Breach Investigations Report (DBIR)

Verizon Business publiceert 17e Data Breach Investigations Report (DBIR)

Verizon Business maakt de resultaten van zijn 17e jaarlijkse Data Breach Investigations Report (DBIR) bekend. Hierin zijn 8302 securityincidenten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) geanalyseerd, waarvan 6005 (meer dan 72%) bevestigde inbreuken.

KnowBe4-onderzoek: kennis over online veiligheid en wenselijk gedrag in Nederland is ver ondermaats

KnowBe4-onderzoek: kennis over online veiligheid en wenselijk gedrag in Nederland is ver ondermaats

Uit een nieuw rapport van KnowBe4 blijkt dat het gedrag waarmee medewerkers de online veiligheid van hun organisatie beïnvloeden sterk varieert binnen Europa. Met een score van 73 op een schaal van totaal 100 punten boekt Europa een wereldwijd gemiddelde score op deze zogenoemde ‘Security Culture-index’.