Het NK-phishing

Ingram_Surelock

Het Ingram Micro Cyber Security Center of Excellence en Holmes presenteren het NK Phishing voor IT Bedrijven. Een bloedserieuze competitie tussen IT bedrijven om de prestigieuze titel; meest bewuste IT Partner van Nederland. Daarnaast ontvangt de winnaar een geheel verzorgde blackbox pentest verzorgt door het Ingram Micro Cyber Security Center of Excellence team, een prachtige prijs ter waarde van €3200,-.

 

Waarom het NK Phishing voor IT bedrijven

Cybercriminaliteit wordt met de dag relevanter. De creativiteit van hackers en constante innovatie van malware vraagt om bewustzijn van medewerkers en strategie van het management. Het is daarom van groot belang dat organisaties regelmatig meten hoe veilig hun beveiliging écht is.

Dat organisaties hun beveiliging regelmatig verbeteren met slimme oplossingen en de valkuilen voor henzelf helder en inzichtelijk maken. Dit omdat alleen dan ze weten waar hun valkuilen liggen en hierop vervolgens kunnen anticiperen. De cyber security oplossing Holmes helpt bedrijven te voorkomen dat ze het volgende slachtoffer worden.


NK-phishing 2021

Wij bedanken alle deelnemers voor het meedoen en zien jullie vanaf april graag terug voor het NK-phishing 2021. Wil je in de tussentijd op de hoogte blijven van het NK-phishing, neem dan deel aan het LinkedIn evenement.

Lees ook
Cyberscams tijdens de feestdagen

Cyberscams tijdens de feestdagen

Nu het feestdagenseizoen nadert, breekt ook het seizoen voor cyberscams aan. Cybercriminelen profiteren van de vrijgevigheid van de mens tijdens deze dagen. Extra alertheid is daarom nog belangrijker. Hier is een vooruitblik op de trucs en trends die zich mogelijk verder ontwikkelen in het winterse dreigingslandschap.

ISACA tips om phishingaanvallen tijdens de feestdagen te vermijden

ISACA tips om phishingaanvallen tijdens de feestdagen te vermijden

Uit de meest recente State of Cybersecurity-gegevens van ISACA blijkt dat 48% van de cybersecurity-experts aangeeft dat het aantal cyberaanvallen het afgelopen jaar is toegenomen. Dergelijke aanvallen worden steeds geavanceerder, omdat cybercriminelen nieuwe technologieën, zoals artificial intelligence (AI), toevoegen om zo hun slagingskans te ver1

Qualys neemt deel aan Microsoft Security Copilot Partner Private Preview

Qualys neemt deel aan Microsoft Security Copilot Partner Private Preview

Qualys neemt deel aan de Microsoft Security Copilot Partner Private Preview. Microsoft selecteerde Qualys vanwege de lange ervaring die het bedrijf heeft met de beveiligingsoplossingen, de medewerking die het verleent aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit en de hechte relatie.