Good Technology lanceert nieuwe features in Good Dynamics Secure Mobility Platform

Good Technology, leverancier van mobiele beveiliging, stelt een aantal nieuwe features beschikbaar in het Good Dynamics Secure Mobility Platform. De update speelt in op de groeiende behoefte naar Enterprise Mobility Management binnen organisaties door meer controle op IT-richtlijnen te bieden, organisaties in staat te stellen sneller feature-rijke zakelijke apps te ontwikkelen en het leveren van een verbeterde gebruikerservaring.

Enterprise mobility ontwikkelt zich snel. Organisaties in verschillende branches passen bedrijfsprocessen aan op mobiliteit door mobiele app-to-app workflows te implementeren in plaats van PC-varianten. Bedrijven hebben hierdoor niet langer behoefte aan mogelijkheden om het zakelijk gebruik van mobiele apparaten in te perken, maar juist aan opties die het mogelijk maken mobiliteit en samenwerking op een veilige en gebruiksvriendelijke manier te stimuleren. Het gaat hierbij om samenwerking met en tussen medewerkers, partners en klanten.

De update van het Good Dynamics Platform maakt het voor zakelijke mobiele app-ontwikkelaars mogelijk om in korte tijd nieuwe mobiele apps te ontwikkelen die gebruik maken van server-gebaseerde diensten. Denk hierbij aan de beschikbaarheid van ‘online presence service’, waarmee een rijkere gebruikerservaring wordt gecreëerd zonder complexe programmering op de server. Deze update biedt de IT-afdeling aanvullende beveiligingscontroles en maakt het mogelijk om mobiele apps te implementeren die gebruikers helpt productiever te zijn.

Lees ook
Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen, de maker van het eerste SOAR-platform (Security Orchestration, Automation and Response) dat is gebouwd op een Unified Data Layer (UDL). Het SOAR-platform van Revelstoke dient als verbindingselement tussen security en IT-oplossingen, waarbij ongelijksoortige data en -systemen met elkaar worden geïntegreerd.

DTC: Ernstige kwetsbaarheid in Cisco IOS XE image

DTC: Ernstige kwetsbaarheid in Cisco IOS XE image

Er is een ernstige kwetsbaarheid gevonden in Cisco IOS XE. De kwetsbaarheid is bekend onder het kenmerk CVE-2023-20198. Deze Cisco-kwetsbaarheid krijgt een CVSS score van 10.0 en het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) beoordeelt de kwetsbaarheid als ‘High/High’. Dit betekent dat dit een zeer kritieke kwetsbaarheid is waarbij zowel de kans op1

Wireshark / SharkFest Europe november 2023 Brussel

Wireshark / SharkFest Europe november 2023 Brussel

SharkFest, Wireshark Developer and User Conference gelanceerd in 2008, is een reeks jaarlijkse educatieve conferenties georganiseerd in verschillende delen van de wereld en gericht op het delen van kennis, ervaring en best practices tussen de ontwikkelaars en gebruikersgemeenschappen van Wireshark.