Dyflexis behaalt opnieuw ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen

dyflexis-2023

Dyflexis, een leider in Workforce Management-software, heeft opnieuw de ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen behaald. Deze hercertificeringen zijn een erkenning van de voortdurende kwaliteit en de beveiliging van de producten en diensten van Dyflexis. Auditbureau DEKRA voerde het certificeringstraject uit.

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het stelt eisen aan de manier waarop een organisatie zijn processen beheert en verbetert en daarmee inspeelt op klantbehoeften. ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging. Het stelt eisen aan de manier waarop een organisatie zijn informatie beveiligt tegen onbevoegde toegang, wijziging, verstrekking of vernietiging.

Belangrijke mijlpaal

De hercertificeringen zijn belangrijk voor Dyflexis. Ze bewijzen dat het bedrijf echt geeft om zijn klanten, en dat Dyflexis zich continu inzet voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan alle wet- en regelgeving en best practices op het gebied van risicobeheersing. Daarnaast is het een bevestiging van de continue toewijding van Dyflexis aan het verlagen van securityrisico's.

"De veiligheid van klantgegevens en het leveren van dienstverlening van topkwaliteit zijn voor ons absolute topprioriteiten", zegt Matthijs van den Ende, CEO van Dyflexis. "Deze certificeringen zijn dan ook een erkenning van onze toewijding aan deze zaken. Ze geven onze klanten de zekerheid dat onze software voor personeelsplanning en urenregistratie niet alleen makkelijk en gebruiksvriendelijk is, maar ook voldoet aan strenge kwaliteits- en beveiligingseisen. Vandaag, maar wat ons betreft ook in de toekomst."

Meer over
Lees ook
SAP certificeert A10 Networks' Thunder Series ADC's

SAP certificeert A10 Networks' Thunder Series ADC's

A10 Networks maakt bekend dat zijn Thunder Series Application Delivery Controllers (ADC) zijn gecertificeerd door SAP. De Thunder Series ADC is uitgerust met ACOS 2.x en beschermt klanten tegen Distributed Denial of Services (DDoS)-aanvallen. De Thunder Series verhoogt daarnaast zowel de beschikbaarheid als betrouwbaarheid van SAP-oplossingen. Kla1

Axis introduceert certificeringsprogramma

Axis introduceert certificeringsprogramma

Axis Communications heeft een certificeringsprogramma gelanceerd. Partners in Nederland kunnen vanaf heden hun vakkennis op het gebied van netwerkvideo door Axis laten certificeren. Met het certificaat bewijzen ze enerzijds hun vakkennis en profiteren ze anderzijds van de waardering en geloofwaardigheid in de markt. De eerste vier partners zijn in1