Dyflexis behaalt opnieuw ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen

dyflexis-2023

Dyflexis, een leider in Workforce Management-software, heeft opnieuw de ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen behaald. Deze hercertificeringen zijn een erkenning van de voortdurende kwaliteit en de beveiliging van de producten en diensten van Dyflexis. Auditbureau DEKRA voerde het certificeringstraject uit.

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het stelt eisen aan de manier waarop een organisatie zijn processen beheert en verbetert en daarmee inspeelt op klantbehoeften. ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging. Het stelt eisen aan de manier waarop een organisatie zijn informatie beveiligt tegen onbevoegde toegang, wijziging, verstrekking of vernietiging.

Belangrijke mijlpaal

De hercertificeringen zijn belangrijk voor Dyflexis. Ze bewijzen dat het bedrijf echt geeft om zijn klanten, en dat Dyflexis zich continu inzet voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan alle wet- en regelgeving en best practices op het gebied van risicobeheersing. Daarnaast is het een bevestiging van de continue toewijding van Dyflexis aan het verlagen van securityrisico's.

"De veiligheid van klantgegevens en het leveren van dienstverlening van topkwaliteit zijn voor ons absolute topprioriteiten", zegt Matthijs van den Ende, CEO van Dyflexis. "Deze certificeringen zijn dan ook een erkenning van onze toewijding aan deze zaken. Ze geven onze klanten de zekerheid dat onze software voor personeelsplanning en urenregistratie niet alleen makkelijk en gebruiksvriendelijk is, maar ook voldoet aan strenge kwaliteits- en beveiligingseisen. Vandaag, maar wat ons betreft ook in de toekomst."

Meer over
Lees ook
Provincie Gelderland heeft informatiebeveiliging op orde.

Provincie Gelderland heeft informatiebeveiliging op orde.

Provincie Gelderland heeft de belangrijkste internationale standaard voor informatiebeveiliging gehaald: het ISO 27001 certificaat. Gedeputeerde Jan Markink nam het certificaat vandaag in ontvangst. “We beheren veel informatie van inwoners en bedrijven. Hiermee tonen we dat we daar goed mee omgaan. Dat geeft vertrouwen.”

DigiCert introduceert Verified Mark Certificates voor Nederlandse handelsmerken

DigiCert introduceert Verified Mark Certificates voor Nederlandse handelsmerken

DigiCert, leverancier van digitaal vertrouwen, introduceert Verified Mark Certificates (VMC’s) voor bedrijven met in Nederland geregistreerde handelsmerken. Deze zijn compliant met de Brand Indicators for Message Identification (BIMI)-standaard van de AuthIndicators Working Group, waarvan ook Google deel uitmaakt.

IGEL OS gecertificeerd voor gebruik op de ‘cloud-first’ thin client HP Elite t655

IGEL OS gecertificeerd voor gebruik op de ‘cloud-first’ thin client HP Elite t655

IGEL, de leverancier van een beheerd besturingssysteem voor endpoints dat veilige toegang biedt tot elke digitale werkomgeving, maakt vandaag bekend dat zijn IGEL OS door HP is gecertificeerd voor gebruik op de ‘cloud-first’ HP Elite t655. Het besturingssysteem is vooraf geïnstalleerd op deze thin client, die vanaf vrijdag 16 december op de markt1