Computest neemt Pine Digital Security over

Computest, specialist in penetratietesten en geautomatiseerd functioneel testen, neemt Pine Digital Security over. Pine Digital Security richt zich op security testen en secure hosting & development.

De gehele onderneming van Pine Digital Security wordt door Computest overgenomen. Ook gaan alle medewerkers van Pine mee naar de nieuwe organisatie, waardoor Computest nu circa 90 medewerkers telt. De overname is zelfstandig, autonoom gefinancierd.

Geïntegreerde aanpak

Door de overname kan Computest klanten een geïntegreerde aanpak bieden voor performance testen, security testen en geautomatiseerd functioneel testen. Hiermee komt Computest tegemoet aan de groeiende behoeften van organisaties die steeds meer werken volgens de agile methode en een partner zoeken die hen hierin kan ondersteunen.

Computest is door Hartger Ruijs (1981) in 2005 opgericht. Ruijs blijft ook na de overname CEO van de organisatie. Janine Duijker, CEO van Pine Digital Security zal zich op andere activiteiten buiten het bedrijf gaan focussen.

Lees ook
Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

De introductie van Sora door OpenAI markeert een mijlpaal in videobewerking. De revolutionaire technologie is opwindend, maar roept tegelijkertijd vragen op over de gevolgen van de rol van AI bij het maken van digitale content en cybersecurity.

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.