BlackBerry neemt Secusmart over

BlackBerry maakt bekend de overname van Secusmart te hebben afgerond. Secusmart is een Duitse leverancier van anti-diefstaltechnologie die wordt gebruikt om data te beschermen.

De twee partijen werken al een aantal jaar samen, onder andere met de SecuSuite for BlackBerry 10-oplossing. Met de overname van Secusmart wil BlackBerry klanten beter kunnen voorzien van mobiele beveiligingsoplossingen.

BlackBerry investeert al langer in mobiele beveiliging voor zakelijke klanten. Het bedrijf starten eerder al een samenwerking met Samsung voor een gecombineerde oplossing op basis van de Blackberry BES12 enterprise mobility management software en Samsung Knox.

Meer over
Lees ook
Signicat neemt Litouwse ondertekenspecialist Dokobit over

Signicat neemt Litouwse ondertekenspecialist Dokobit over

Identityexpert Signicat kondigt de overname aan van Dokobit, een Litouws bedrijf gespecialiseerd in digitale ondertekening. Dokobit is op dit gebied marktleider in de Baltische staten en IJsland. Net als Signicat is het een Qualified Trust Service Provider (QTSP), opgenomen in de EU Trust List. Deze certificering biedt het hoogste niveau van zeker1

Barracuda neemt SKOUT Cybersecurity over

Barracuda neemt SKOUT Cybersecurity over

Barracuda heeft een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van SKOUT Cybersecurity, leider in cyber-as-a-service-software voor Managed Service Providers (MSP's) en leverancier van een uitgebreid security detectie- en responsplatform (XDR) en -service.

Signicat neemt het Spaanse Electronic IDentification over

Signicat neemt het Spaanse Electronic IDentification over

Identityspecialist Signicat kondigt de overname aan van Electronic IDentification (eID), een pionier en wereldwijd marktleider op het gebied van asynchrone video-identificatiediensten. Dit is de tweede grote overname van Signicat dit jaar, na de aankoop van Encap Security in juni.