AVG neemt Location Labs over

Het beveiligingsbedrijf AVG neemt Location Labs over, een leverancier van mobile device management (MDM)-oplossingen en mobiele beveiligingstechnologie. De producten van Location Labs worden naar verwachting opgenomen in de bestaande portfolio van AVG.

Met de overname wil AVG zijn positie op de markt voor mobiele security versterken. Deze markt moet AVG in 2015 60 tot 70 miljoen dollar omzet opleveren. Het bedrijf verwacht deze activiteiten snel te kunnen laten groeien en in 2016 met mobiele security een omzet van 100 miljoen dollar te realiseren.

"Location Labs heeft succesvol de code gekraakt voor mobiele monetarisering met behulp van zijn succesvolle business model met industriepartners. Deze overname versnelt AVG's mobiele strategie op dit gebied aanzienlijk" legt Gary Kovacs, Chief Executive Officer van AVG Technologies, uit. "Naar verwachting zijn er eind dit jaar meer verbonden mobiele apparaten op de wereld dan mensen. De gecombineerde mobiele user base van beide bedrijven geeft ons een ongeëvenaarde kans om online security te leveren aan ongeveer een 250 miljoen apparaten in een tijd waarin steeds meer mensen mobiel online gaan".

Lees ook
Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet introduceert nieuwe geïntegreerde oplossingen en diensten voor de beveiliging van operationele technologie (OT). De nieuwe FortiSwitch 424F, FortiExtender Vehicle 211F en verbeterde FortiGuard OT Security Service zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden en beschermen van OT-omgevingen. Met deze nieuwe mogelijkheden onderscheidt Fortine1

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.