Nováccent wordt ICT-security partner van RDW

De overheidsinstelling RDW, verantwoordelijk voor de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland, kiest Nováccent als ICT-security partner voor het uitvoeren van security tests. De opdracht betreft enerzijds het op structurele basis of op ad-hoc basis uitvoeren van kwetsbaarheden- en penetratietesten en anderzijds uit een maandelijkse automatische kwetsbaarhedenscan van alle RDW webapplicaties.

Nováccent GroupNováccent gaat periodieke vulnerability scans uitvoeren om kwetsbaarheden in de websites van RDW tijdig te signaleren en verhelpen. De penetratietesten maken inzichtelijk of websites bestand zijn tegen aanvallen van cybercriminelen. Nováccent is geselecteerd na een Europese aanbesteding. Tijdens deze aanbesteding moesten deelnemende partijen in de praktijk aantonen over de juiste expertise en ervaring te beschikken.

Stef Liethoff, CTO Nováccent: “Ik ben zeer verheugd dat de RDW voor ons heeft gekozen! Wij hechten een groot belang aan integriteit en respect, daarom kunnen wij voor veel van ons werk niet de publiciteit zoeken om zo meer naamsbekendheid te realiseren. RDW erkent met deze gunning onze expertise en ervaring. Dit motiveert onze medewerkers enorm en zij zullen er daarom ook alles aan doen om de verwachtingen van de RDW te overtreffen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.