SecureLink neemt iT-CUBE SYSTEMS over

SecureLink neemt de Duitse leverancier van cybersecurity en managed security services iT-CUBE SYSTEMS over. Met de expansie in Duitsland kan SecureLink haar cybersecurity en managed security services leveren aan klanten in Duitsland.

SecureLinkDe gecombineerde organisatie beschikt over vijf afzonderlijke Cyber Defense Centers (CDC) en vier Network Operating Centers (NOC. In totaal zijn 625 specialisten actief bij de gecombineerde organisatie. Het bedrijf ondersteunt nationale en internationale relaties uit negen landen en zestien verschillende locaties. Daarnaast is SecureLink één van de grootste onafhankelijke opleidingscentra in de regio. Naar verwachting realiseert de gecombineerde organisatie een omzet van 250 miljoen euro voor het kalenderjaar 2016. Het bedrijf levert een breed portfolio van cybersecurity en infrastructure oplossingen.

Andreas Mertz heeft iT-CUBE SYSTEMS meer dan vijftien jaar succesvol geleid in de DACH regio en blijft deze unit in Duitsland leiden. Andreas Süß wordt COO van de gecombineerde organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *