T-Systems

In samenwerking met T-Systems bieden wij u een real-time overzicht van incidenten op het gebied van cybersecurity. Kijk hier voor meer informatie over de security-diensten van T-Systems.

 

One Response to T-Systems

 1. Infosecurity Magazine integreert Sicherheitstacho security-website van T-Systems

  27 november 2014
  Nieuws

  Dagelijks vinden vele tientallen cyberaanvallen plaats. Maar waar vinden die plaats? En waar bestaan die aanvallen uit? Om antwoord te geven op dit soort vragen is Infosecurity Magazine een samenwerking aangegaan met T-Systems. Deze IT-dienstverlener heeft de website Sicherheitstacho ontwikkeld waar al dit soort informatie in realtime wordt verzameld. Infosecurity Magazine integreert deze informatie vanaf nu ook in de eigen website.
  Informatie verzamelen
  Er zullen weinig mensen meer zijn die zich niet bewust zijn van het feit dat we als maatschappij en economie een probleem hebben als het om cybercriminaliteit gaat. Toch blijft het nog vaak gissen naar de vraag waar cybercriminelen toeslaan en hoe zij het beste zijn aan te pakken. We kunnen uiteraard met elkaar om de tafel gaan zitten om tot nieuwe ideeën te komen, maar komt hier ook daadwerkelijk iets uit? Cybercriminelen worden met de dag gewiekster en bedenken steeds sluwere methoden om bedrijven, instellingen en overheden te hacken en bedrijfsgevoelige informatie te stelen.
  In kaart brengen
  Op wereldwijde schaal kan het daarom nog lastig zijn om cybercrime een halt toe te roepen. Waar het uiteindelijk op zal neerkomen is dat instanties zich bewuster moeten worden van de dreigingen en daar zelf actie op moeten ondernemen. De nieuwste generatie security visibility tools en websites zoals http://www.sicherheitstacho.devan T-Systems zullen hier voor overheden een grote rol in gaan spelen.
  Samenwerking met T-Systems
  Aan deze reeks security visibility tools voegen we vandaag een nieuwe variant toe. Daartoe integreren we Sicherheitstacho van onze kennispartner T-Systems in de websites van Infosecurity Magazine. Doel? Zoveel mogelijk inzicht geven in cybercriminaliteit. Zodat we ons goed bewust zijn van het probleem en goede tegenmaatregelen kunnen nemen.

  jQuery(document).load(function(){ stLight.options({publisher:”}); });emailprintvar dd_offset_from_content = 40;var dd_top_offset_from_content = 0;var dd_override_start_anchor_id = “”;var dd_override_top_offset = “”;Meer weten over dit onderwerp:T-Systems lanceert Cloud Integration CenterT-Systems simuleert cyberaanvallen bij bedrijvenFireEye en T-Systems bieden gezamenlijke oplossing tegen cyberaanvallenT-Systems en CipherCloud introduceren innovatieve encryptie-oplossing voor de cloudT-Systems introduceert de cyber incident-simulatieRené Mulder nieuwe Managing Director van T-Systems Nederland

  security, T-Systems, visibility tool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.