Xolphin introduceert Sectigo Web Security platform in Nederland

sectigo-about

Xolphin, onderdeel van Sectigo, introduceert het nieuwe Sectigo Web Security Platform voor de Nederlandse markt. Met dit platform is er een belangrijk hulpmiddel bijgekomen om grote en kleine bedrijven te beschermen tegen bestaande, nieuwe en opkomende online dreigingen. Sectigo is de eerste certificaatautoriteit (CA) die een volledig geautomatiseerde beveiligingsoplossing biedt voor het versleutelen, scannen, opschonen, monitoren, patchen, back-uppen en herstellen van websites.

 

Zeker twee-derde van de snel opkomende internetmisdaad richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Voor criminelen is het MKB een interessante doelgroep omdat er vaak minder aandacht en budget is voor het bestrijden van cybercrime. De noodzaak voor een goede online beveiliging neemt alleen maar toe. Het Sectigo Web Security Platform biedt hierbij uitkomst: het is een compleet en geautomatiseerd security platform dat websites beschermt tegen vrijwel alle online bedreigingen. 

 

Via het platform kunnen klanten het dagelijks scannen op kwetsbaarheden automatiseren, proactieve meldingen ontvangen en de malware die in de code, database of bestanden op de webserver wordt gevonden, direct laten verwijderen. Daarnaast automatiseert het platform de dagelijkse websiteback-ups, zodat klanten hun site met één klik kunnen herstellen wanneer dat nodig is. 

 

"Website-eigenaren en MKB-ondernemers moeten verder kijken dan een SSL-certificaat om zich te beschermen tegen bestaande, nieuwe en opkomende dreigingen. Bij ruim 40% van de cyberaanvallen zijn webapplicaties betrokken. Het Sectigo Web Security Platform is een ideale oplossing voor ondernemers die zich geen zorgen willen maken over de gevaren van online zakendoen. Een zogenaamde set-it-and-forget-it oplossing”, zegt Martijn Katerbarg, Sales Engineer, Xolphin.

 

Het Sectigo Web Security Platform combineert SSL certificaten van Sectigo met acht lagen uitgebreide webbeveiliging, beheerd vanuit één cloudgebaseerd portaal. Sectigo Web is ook zonder SSL certificaat verkrijgbaar, en is uit te breiden naar acht onderdelen: Web Detect, Web Patch, Web Clean, Web Back-up and Restore, Web DNS, Web Accelerate, Web Firewall en Web Comply. Xolphin biedt vanaf begin 2021 het Sectigo Web Security Platform aan haar partners aan ter uitbreiding van hun productaanbod, waarmee het beschikbaar komt voor kleine, middelgrote en grote organisaties. In de loop van 2021 zal de oplossing ook direct via Xolphin beschikbaar komen voor eindgebruikers.  Meer informatie vindt u op onze website, of neem contact met ons op via sales@xolphin.nl of 088-775 775 3.


Lees ook
Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen het perfecte lokaas voor cybercriminelen

Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen het perfecte lokaas voor cybercriminelen

De Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur. Politieke partijen voeren massaal verkiezingscampagnes in aanloop naar woensdag 22 november, de dag waarop de stembureaus geopend zijn en de Nederlandse kiezers hun stem uitbrengen.

Tanium kondigt volledig autonoom werkend endpoint management-platform aan

Tanium kondigt volledig autonoom werkend endpoint management-platform aan

Tanium, marktleider voor Converged Endpoint Management (XEM), kondigde op de jaarlijkse Converge conferentie de roadmap aan voor een Autonomous Endpoint Management (AEM) platform.

Nederlandse online shoppers lopen risico op emailfraude

Nederlandse online shoppers lopen risico op emailfraude

Proofpoint Inc., een cybersecurity- en compliance-bedrijf, publiceert onderzoek waaruit blijkt dat 68% van de grootste Nederlandse retailers achterloopt met elementaire cybersecuritymaatregelen. De bevindingen zijn gebaseerd op een Domain-based Message Authentication, Reporting en Conformance (DMARC) analyse van de top 50 grootste Nederlandse reta1