Xolphin introduceert Sectigo Web Security platform in Nederland

sectigo-about

Xolphin, onderdeel van Sectigo, introduceert het nieuwe Sectigo Web Security Platform voor de Nederlandse markt. Met dit platform is er een belangrijk hulpmiddel bijgekomen om grote en kleine bedrijven te beschermen tegen bestaande, nieuwe en opkomende online dreigingen. Sectigo is de eerste certificaatautoriteit (CA) die een volledig geautomatiseerde beveiligingsoplossing biedt voor het versleutelen, scannen, opschonen, monitoren, patchen, back-uppen en herstellen van websites.

 

Zeker twee-derde van de snel opkomende internetmisdaad richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Voor criminelen is het MKB een interessante doelgroep omdat er vaak minder aandacht en budget is voor het bestrijden van cybercrime. De noodzaak voor een goede online beveiliging neemt alleen maar toe. Het Sectigo Web Security Platform biedt hierbij uitkomst: het is een compleet en geautomatiseerd security platform dat websites beschermt tegen vrijwel alle online bedreigingen. 

 

Via het platform kunnen klanten het dagelijks scannen op kwetsbaarheden automatiseren, proactieve meldingen ontvangen en de malware die in de code, database of bestanden op de webserver wordt gevonden, direct laten verwijderen. Daarnaast automatiseert het platform de dagelijkse websiteback-ups, zodat klanten hun site met één klik kunnen herstellen wanneer dat nodig is. 

 

"Website-eigenaren en MKB-ondernemers moeten verder kijken dan een SSL-certificaat om zich te beschermen tegen bestaande, nieuwe en opkomende dreigingen. Bij ruim 40% van de cyberaanvallen zijn webapplicaties betrokken. Het Sectigo Web Security Platform is een ideale oplossing voor ondernemers die zich geen zorgen willen maken over de gevaren van online zakendoen. Een zogenaamde set-it-and-forget-it oplossing”, zegt Martijn Katerbarg, Sales Engineer, Xolphin.

 

Het Sectigo Web Security Platform combineert SSL certificaten van Sectigo met acht lagen uitgebreide webbeveiliging, beheerd vanuit één cloudgebaseerd portaal. Sectigo Web is ook zonder SSL certificaat verkrijgbaar, en is uit te breiden naar acht onderdelen: Web Detect, Web Patch, Web Clean, Web Back-up and Restore, Web DNS, Web Accelerate, Web Firewall en Web Comply. Xolphin biedt vanaf begin 2021 het Sectigo Web Security Platform aan haar partners aan ter uitbreiding van hun productaanbod, waarmee het beschikbaar komt voor kleine, middelgrote en grote organisaties. In de loop van 2021 zal de oplossing ook direct via Xolphin beschikbaar komen voor eindgebruikers.  Meer informatie vindt u op onze website, of neem contact met ons op via sales@xolphin.nl of 088-775 775 3.


Lees ook
CISO’s dragen bij aan de algehele strategie voor risicobeheer

CISO’s dragen bij aan de algehele strategie voor risicobeheer

CISO’s dragen bij aan de algehele strategie voor risicobeheer Bedrijven rekenen erop dat betrouwbare en veilige IT hun processen ondersteunt. Hoewel IT lang werd gezien als een operationele kostenpost is het inmiddels onlosmakelijk verbonden met de manier waarop bedrijven werken.

WatchGuard: Remote Access Software steeds vaker misbruikt

WatchGuard: Remote Access Software steeds vaker misbruikt

Hackers hebben hun pijlen steeds vaker gericht op Remote Access Software. Daarnaast zijn er nieuwe technieken in omloop voor het stelen van wachtwoorden en informatie. Ook maken cybercriminelen de overstap van het gebruik van scripts naar het toepassen van andere ‘living-off-the-land’-technieken om een aanval op eindpoints te starten. Dat conclude1

Onderzoek Orange Cyberdefense: aantal slachtoffers cyberafpersing neemt toe

Onderzoek Orange Cyberdefense: aantal slachtoffers cyberafpersing neemt toe

Het aantal slachtoffers van cyberafpersing is afgelopen jaar wereldwijd met 46 procent gestegen ten opzichte van 2022. Dat is een van de opvallende conclusies uit het rapport ‘Security Navigator 2024’ van cybersecurityspecialist Orange Cyberdefense. Volgens het rapport zijn grote ondernemingen het meest getroffen door deze vorm van cybercriminalit1