Wireshark University TCP/IP Training via Virtual Classroom

Wireshark-300x113

Als Certified Wireshark University Training Partner organiseert  SCOS Software de officiele TCP/IP Analysis and Troubleshooting Networks training op 22-26 Maart 2021 als Virtual Classroom. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk analyse tool met meer dan 1 miljoen downloads per maand (www.wireshark.org).

SCOS Software is de enige officiële Wireshark University Certified Training Center welke in Europa deze training verzorgt namens de Wireshark Foundation. De Virtual Classroom training zal worden gegeven door een Certified Trainer van de Wireshark University USA.

Deze cursus vervult de behoeften van het verder ontwikkelen van opgeleide en ervaren netwerkanalyse medewerkers. Het herkennen, diagnosticeren en het bieden van oplossingen voor alledaagse netwerkproblemen is van vitaal belang in de huidige IT-wereld.

Netwerk-, engineering- en security medewerkers worden voorzien van een reeks packet-analysis technieken om kritische netwerkprotocollen te analyseren met behulp van Wireshark en andere open-source analysetools. Snelheid bij het oplossen en optimaliseren van netwerkprestatieproblemen is een must. Hoewel dure netwerkbewakingssystemen gebruikers op een probleem kunnen wijzen en in sommige gevallen een algemene locatie kunnen aangeven, omvat praktische netwerkanalyse het vastleggen van gegevens en het onderscheiden van de kritieke patronen die verborgen zijn in netwerkverkeersstromen om het probleem te identificeren. Real-world voorbeelden worden tijdens de cursus gebruikt in combinatie met tal van praktische oefeningen om in de praktijk bewezen, praktische analysevaardigheden te bieden.

SCOS-trainers zijn Wireshark University Certified Instructors, lid van FBI InfraGard, het Computer Security Institute, het IEEE en het Cyber Warfare Forum Initiative. Ze spreken regelmatig op regionale, nationale en internationale evenementen op het gebied van netwerken en beveiliging.

Voor meer inlichtingen:
SCOS Software bv
www.scos.training
info@scos.nl
tel. 023 5685610

Lees ook
DigiCert Trust Lifecycle Manager voor een vertrouwde digitale infrastructuur

DigiCert Trust Lifecycle Manager voor een vertrouwde digitale infrastructuur

DigiCert, gespecialiseerd in digitaal vertrouwen, introduceert DigiCert Trust Lifecycle Manager. Dat is een uitgebreide oplossing voor het realiseren van digitaal vertrouwen welke CA-onafhankelijk certificaatmanagement en PKI-services combineert. DigiCert Trust Lifecycle Manager integreert nauw met DigiCert’s vertrouwde services voor het eenvoudig1

WatchGuard: gevaarlijkste dreiging komt exclusief via versleutelde verbindingen

WatchGuard: gevaarlijkste dreiging komt exclusief via versleutelde verbindingen

De gevaarlijkste dreiging van Q3 in 2022 werd uitsluitend via versleutelde verbindingen gedetecteerd. Daarnaast zijn adversary-in-the-middle-aanvallen (ook bekend als man-in-the-middle-aanvallen) steeds meer gemeengoed. Dat concludeert WatchGuard Technologies in zijn nieuwste Internet Security Report. Ook de aanvallen op industriële controlesystem1

Genetec publiceert ‘2022 State of Physical Security Report’

Genetec publiceert ‘2022 State of Physical Security Report’

Genetec Inc. (“Genetec”), een toonaangevende technologie-leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft de resultaten gepubliceerd van haar ‘2022 State of Physical Security Report’.