Webinar: Image Vulnerability Scanning voor Container Security

Wortell-Cloudsecurity-20211004

 

 

Steeds meer cloudomgevingen zijn gebaseerd op ‘containers’. Door het inzetten van geautomatiseerde Image Vulnerability Scanning worden kwetsbaarheden binnen deze omgevingen snel herkend. De kans op succesvolle aanvallen wordt aanzienlijk verkleind en gecontaineriseerde workloads worden beter beschermd.

Hoe werkt het en hoe kun je aan de slag? Schrijf je in voor dit webinar met cloud native engineer Bram van den Klinkenberg van Wortell op donderdag 14 oktober 10:00 uur  om daar meer inzicht in te krijgen. Bram laat zien hoe je meer inzicht krijgt in kwetsbaarheden tijdens het maken van Vulnerability Scans, en hoe je deze vervolgens kunt oplossen.

Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Uitleg van de basiscomponenten van containertechnologie en welke risico's elk onderdeel heeft
  • Een verdieping op de Image Vulnerabilities door risico’s uit te leggen
  • Handvatten om risico’s te beperken door GitHub Actions en Azure Security Center te gebruiken

Schrijf je in voor dit webinar in samenwerking met Wortell op CloudnativeCommunity.

Lees ook
SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, introduceert een Developer Portal. Bedrijven en overheidsorganisaties zijn steeds meer bezig met fraudepreventie.

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech, een vooraanstaand IT-bedrijf met een specialisatie in logistiek, security en ICT-diensten, kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.