WatchGuard stelt Simon Yeo aan als senior vice president of operations

 

Simon Yeo aangetrokken senior vice president of operations

WatchGuard Technologies heeft Simon Yeo aangetrokken als de nieuwe senior vice president of operations. In deze rol zal Yeo toezicht houden op de IT-systemen, infrastructuur, security en cloudoperaties.

Yeo is een veteraan uit de techindustrie met meer dan drie decennia ervaring. Hij heeft een uitgebreide kennis van onder andere publieke en private cloud, datacenters, netwerk engineering, DevOps, bedrijfssystemen en security.

"Simon brengt een diepgaande expertise in de techindustrie naar WatchGuard. Zijn leiderschapsstijl richt zich op mensen, samenwerking en integriteit", zegt Prakash Panjwani, CEO van WatchGuard Technologies. "Zijn uitgebreide securitykennis, bekendheid met WatchGuard's producten en go-to-market aanpak, en expertise met digitale transformatie maken hem de perfecte fit voor deze rol. We zijn verheugd om Simon te verwelkomen in het WatchGuard leiderschapsteam."

Ervaring

Voordat hij bij WatchGuard kwam, was Yeo zes jaar in dienst als CIO bij Barracuda Networks. Hij hield toezicht op verschillende strategische initiatieven, waaronder zakelijke digitale transformatie, migraties van private naar publieke cloud en transformaties van beveiligings- en complianceprogramma's. Yeo werkte ook in leidinggevende functies bij Upwork, Tout.com, Meebo en LoudCloud.

Yeo is een levenslange technologieliefhebber en heeft een bachelor in computerwetenschappen en engineering van UCLA en een master in computerwetenschappen van Stanford University.

Samenwerking

 

"WatchGuard is een gerenommeerde leider op het gebied van cyberbeveiliging met een bijzondere cultuur gericht op samenwerking", aldus Yeo. "Ik ben enthousiast over deze nieuwe rol en kijk ernaar uit om samen met het WatchGuard-team de modernisering van systemen en processen en de transformatie van de cloud te stimuleren."

Meer over
Lees ook
Qualys benoemt Diederik Klijn tot Channel Account Manager Benelux & Nordics

Qualys benoemt Diederik Klijn tot Channel Account Manager Benelux & Nordics

Qualys, Inc., een pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde compliance-, beveiligings- en IT-oplossingen, maakt vandaag de benoeming bekend van Diederik Klijn tot channel manager Benelux & Nordics. Binnen deze functie richt hij zich op het versterken van het Qualys partnerkanaal en de business development in de regio. Qualys bevestigt...

Proofpoint benoemt Robbert Bouman tot nieuwe leider voor de Benelux

Proofpoint benoemt Robbert Bouman tot nieuwe leider voor de Benelux

Proofpoint, een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, heeft Robbert Bouman aangesteld als Country Manager voor de Benelux.

Beyond Identity benoemt Chris Meidinger tot technisch directeur van EMEA

Beyond Identity benoemt Chris Meidinger tot technisch directeur van EMEA

Beyond Identity, leverancier van onzichtbare multi-factor authenticatie (MFA), heeft Chris Meidinger aangesteld als nieuwe technisch directeur voor de EMEA-regio. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het plannen en implementeren van klantprojecten, evenals het bieden van technische ondersteuning aan het EMEA-team.