WatchGuard stelt Simon Yeo aan als senior vice president of operations

 

Simon Yeo aangetrokken senior vice president of operations

WatchGuard Technologies heeft Simon Yeo aangetrokken als de nieuwe senior vice president of operations. In deze rol zal Yeo toezicht houden op de IT-systemen, infrastructuur, security en cloudoperaties.

Yeo is een veteraan uit de techindustrie met meer dan drie decennia ervaring. Hij heeft een uitgebreide kennis van onder andere publieke en private cloud, datacenters, netwerk engineering, DevOps, bedrijfssystemen en security.

"Simon brengt een diepgaande expertise in de techindustrie naar WatchGuard. Zijn leiderschapsstijl richt zich op mensen, samenwerking en integriteit", zegt Prakash Panjwani, CEO van WatchGuard Technologies. "Zijn uitgebreide securitykennis, bekendheid met WatchGuard's producten en go-to-market aanpak, en expertise met digitale transformatie maken hem de perfecte fit voor deze rol. We zijn verheugd om Simon te verwelkomen in het WatchGuard leiderschapsteam."

Ervaring

Voordat hij bij WatchGuard kwam, was Yeo zes jaar in dienst als CIO bij Barracuda Networks. Hij hield toezicht op verschillende strategische initiatieven, waaronder zakelijke digitale transformatie, migraties van private naar publieke cloud en transformaties van beveiligings- en complianceprogramma's. Yeo werkte ook in leidinggevende functies bij Upwork, Tout.com, Meebo en LoudCloud.

Yeo is een levenslange technologieliefhebber en heeft een bachelor in computerwetenschappen en engineering van UCLA en een master in computerwetenschappen van Stanford University.

Samenwerking

 

"WatchGuard is een gerenommeerde leider op het gebied van cyberbeveiliging met een bijzondere cultuur gericht op samenwerking", aldus Yeo. "Ik ben enthousiast over deze nieuwe rol en kijk ernaar uit om samen met het WatchGuard-team de modernisering van systemen en processen en de transformatie van de cloud te stimuleren."

Meer over
Lees ook
TEHTRIS breidt Raad van Bestuur uit

TEHTRIS breidt Raad van Bestuur uit

TEHTRIS, de Franse aanbieder van het TEHTRIS XDR Platform en technologieleider in de strijd tegen cyberspionage en cybersabotage, heeft drie nieuwe onafhankelijke leden toegevoegd aan de Raad van Bestuur. Deze benoemingen hebben als doel het bestuur en de strategie van het bedrijf te versterken. Daarnaast zijn ze in lijn met de groeiplannen die TE1

Thomas Fetten nieuwe CEO en Marc Breitfeld nieuwe CFO Matrix42

Thomas Fetten nieuwe CEO en Marc Breitfeld nieuwe CFO Matrix42

Matrix42, een toonaangevende leverancier van Enterprise Service Management (ESM) SaaS-oplossingen, heeft de benoeming van Thomas Fetten als nieuwe CEO en Marc Breitfeld als nieuwe CFO bekendgemaakt. Fetten was tot voor kort CEO van Deutsche Telekom Security GmbH. Breitfeld komt over van Atos Gruppe, waar hij werkzaam was als CFO en Managing Direct1

Tanium benoemt Dan Streetman tot CEO

Tanium benoemt Dan Streetman tot CEO

Tanium, een toonaangevend bedrijf voor IT-operations en securitymanagement, benoemt Dan Streetman tot Chief Executive Officer. Orion Hindawi, die medeoprichter en huidige CEO van Tanium is, zal de rol van executive chairman op zich nemen. David Hindawi, medeoprichter van Tanium, wordt voorzitter met emeritaat.