WatchGuard investeert in serviceprovidersteam met benoeming Miguel Carrero

WatchGuard-Newsbook-Miguel-Carrero

 WatchGuard Technologies , leider op het gebied van netwerkbeveiliging, multifactorauthenticatie (MFA), geavanceerde endpointsecurity en veilige wifi, heeft cybersecurity- en serviceprovider-veteraan Miguel Carrero aangesteld als vice-president Strategic Accounts.

In deze rol is Miguel verantwoordelijk voor het aansturen van de groei en uitbreiding van het bedrijf om partnerschappen met strategische accounts te targeten, waaronder multinationale serviceproviders en managed securityserviceproviders (MSSP's).
 
Onder Miguel's leiderschap zal het Strategic Accounts-team van WatchGuard niet alleen optreden als beveiligingsleverancier, maar ook als zakenpartner voor de strategische klanten in het MSSP-segment. Dit doet hij onder andere door het aanbieden van nieuwe oplossingen, go-to-market-initiatieven en ondersteuning voor eindklanten.
 

Uitbreiding Europa en verder

"Ik voel me vereerd om bij WatchGuard te komen werken, en ik ben erg onder de indruk van hun toekomstvisie met het oog op een full-stack beveiliging voor zowel enterprises als middelgrote organisaties", zegt Carrero. "Het onlangs uitgebreide portfolio creëert een aantrekkelijk beveiligingsaanbod voor serviceproviders. In combinatie met WatchGuard's erkende focus en expertise in langdurige zakelijke partnerschappen, heb je een winnende combinatie. Ik weet dat het Strategic Accounts-team een ​​succes wordt als we het bedrijf de komende jaren in heel Europa en wereldwijd uitbreiden."
 
Miguel heeft meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring bij bedrijven variërend van grote multinationale ondernemingen tot beginnende start-ups. Hij heeft een schat aan ervaring in verkoop, bedrijfsontwikkeling, strategische partnerschappen, en product- en relatiebeheer. Voor zijn aanstelling bij WatchGuard was Miguel Senior Vice President en General Manager van het in Silicon Valley gevestigde Telecom-analysebedrijf Mobileum, waar hij leiding gaf aan de beveiligingsafdeling.
 
Zijn eerdere ervaring omvatte onder meer leidinggevende functies bij Siemplify en Hewlett Packard, waarin hij zich bezighield met de go-to-market-strategie en de ontwikkeling en groei van het securityportfolio.
Lees ook
Ernstige kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC

Ernstige kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC

Softwarebedrijf Citrix heeft beveiligingsupdates uitgebracht voor kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC, die vroeger bekend stonden als Citrix Gateway en Citrix ADC. Eén van de kwetsbaarheden, met kenmerk CVE-2023-4966, wordt actief misbruikt en krijgt een CVSS-score van 9,4. Dit betekent dat het om een zeer kritieke kwetsbaarheid g1

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen, de maker van het eerste SOAR-platform (Security Orchestration, Automation and Response) dat is gebouwd op een Unified Data Layer (UDL). Het SOAR-platform van Revelstoke dient als verbindingselement tussen security en IT-oplossingen, waarbij ongelijksoortige data en -systemen met elkaar worden geïntegreerd.

DTC: Ernstige kwetsbaarheid in Cisco IOS XE image

DTC: Ernstige kwetsbaarheid in Cisco IOS XE image

Er is een ernstige kwetsbaarheid gevonden in Cisco IOS XE. De kwetsbaarheid is bekend onder het kenmerk CVE-2023-20198. Deze Cisco-kwetsbaarheid krijgt een CVSS score van 10.0 en het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) beoordeelt de kwetsbaarheid als ‘High/High’. Dit betekent dat dit een zeer kritieke kwetsbaarheid is waarbij zowel de kans op1