WatchGuard benoemt Umit Cinkiz tot Channel Account Manager Nederland

Umit Cinkiz

WatchGuard Technologies heeft Umit Cinkiz aangesteld als Channel Account Manager voor de Nederlandse markt. Zijn opdracht is om het partnerkanaal in Nederland verder uit te bouwen en groei te realiseren voor WatchGuard en zijn partners.

Cinkiz (36) heeft jarenlange ervaring met het partnerkanaal. Hij begon zijn carrière bij Dell, waar hij in tien jaar tijd diverse functies vervulde op het gebied van sales, business-development en channelmanagement. Daarna werkte Cinkiz ruim vijf jaar dedicated op Channel als Sales en Business Development Manager Benelux & ook Nordics bij SonicWALL, destijds de securitytak van Dell.

"De rol van cybersecurity wordt steeds belangrijker. De manier waarop WatchGuard Best-In-Class technologie integreert tot een complete beveiligingsoplossing die in deze combinatie uniek is in de markt spreekt mij erg aan", zo verklaart de Channel Account Manager Nederland zijn keuze voor de securityspecialist. "Ook vind ik het goed dat WatchGuard security van enterpriseniveau aanbiedt voor een betaalbare prijs, waardoor de oplossingen ook voor het mbk zeer aantrekkelijk zijn." 

Partnerkanaal is cruciaal

"Het partnerkanaal is van cruciaal belang voor WatchGuard", benadrukt Cinkiz. "Onze partners vergroten ons bereik en zijn ons visitekaartje naar eindklanten. Daarom doet WatchGuard er alles aan om partners zo goed mogelijk te ondersteunen, bijvoorbeeld via het bekroonde WatchGuardONE-partnerprogramma en het recent geïntroduceerde WatchGuard Learning Center."

"In eerste instantie zal ik me vooral richten op het onderhouden van relaties met bestaande partners en het opbouwen van de relatie met nieuwe geïnteresseerde partners", vervolgt hij. "Daarbij ligt mijn focus op het evalueren van de partnerstatus, het vergroten van kennis en bijdragen aan het succes van de partners. Ik zie nu al mogelijkheden om samenwerkingen naar een hoger niveau te tillen."

Net als WatchGuard streeft Cinkiz naar eenvoud en toegankelijkheid. "We willen het onze partners zo makkelijk mogelijk maken. Niet alleen als het gaat om het verkopen van oplossingen, maar ook de implementatie ervan. Ik heb er veel vertrouwen in dat WatchGuard en zijn partners een succesvolle toekomst wacht. Daar hoop ik uiteraard een grote bijdrage aan te leveren."

Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.