WatchGuard benoemt Umit Cinkiz tot Channel Account Manager Nederland

Umit Cinkiz

WatchGuard Technologies heeft Umit Cinkiz aangesteld als Channel Account Manager voor de Nederlandse markt. Zijn opdracht is om het partnerkanaal in Nederland verder uit te bouwen en groei te realiseren voor WatchGuard en zijn partners.

Cinkiz (36) heeft jarenlange ervaring met het partnerkanaal. Hij begon zijn carrière bij Dell, waar hij in tien jaar tijd diverse functies vervulde op het gebied van sales, business-development en channelmanagement. Daarna werkte Cinkiz ruim vijf jaar dedicated op Channel als Sales en Business Development Manager Benelux & ook Nordics bij SonicWALL, destijds de securitytak van Dell.

"De rol van cybersecurity wordt steeds belangrijker. De manier waarop WatchGuard Best-In-Class technologie integreert tot een complete beveiligingsoplossing die in deze combinatie uniek is in de markt spreekt mij erg aan", zo verklaart de Channel Account Manager Nederland zijn keuze voor de securityspecialist. "Ook vind ik het goed dat WatchGuard security van enterpriseniveau aanbiedt voor een betaalbare prijs, waardoor de oplossingen ook voor het mbk zeer aantrekkelijk zijn." 

Partnerkanaal is cruciaal

"Het partnerkanaal is van cruciaal belang voor WatchGuard", benadrukt Cinkiz. "Onze partners vergroten ons bereik en zijn ons visitekaartje naar eindklanten. Daarom doet WatchGuard er alles aan om partners zo goed mogelijk te ondersteunen, bijvoorbeeld via het bekroonde WatchGuardONE-partnerprogramma en het recent geïntroduceerde WatchGuard Learning Center."

"In eerste instantie zal ik me vooral richten op het onderhouden van relaties met bestaande partners en het opbouwen van de relatie met nieuwe geïnteresseerde partners", vervolgt hij. "Daarbij ligt mijn focus op het evalueren van de partnerstatus, het vergroten van kennis en bijdragen aan het succes van de partners. Ik zie nu al mogelijkheden om samenwerkingen naar een hoger niveau te tillen."

Net als WatchGuard streeft Cinkiz naar eenvoud en toegankelijkheid. "We willen het onze partners zo makkelijk mogelijk maken. Niet alleen als het gaat om het verkopen van oplossingen, maar ook de implementatie ervan. Ik heb er veel vertrouwen in dat WatchGuard en zijn partners een succesvolle toekomst wacht. Daar hoop ik uiteraard een grote bijdrage aan te leveren."

Lees ook
Hans Maatkamp volgt Kees van Kempen op bij Distology

Hans Maatkamp volgt Kees van Kempen op bij Distology

Distributeur Distology, gespecialiseerd in IT Cyber Security en Cloud Technologie, heeft Hans Maatkamp per 1 juli aangesteld als Managing Director Benelux.  Kees van Kempen (l) en Hans Maatkamp In die rol volgt hij Kees van Kempen op, die de afgelopen jaren de basis heeft gelegd voor de Benelux vestiging. Deze is recent verhuisd vanuit Eindhoven en...

Marie-Louise de Smit benoemd tot Cyber Deals Director

Marie-Louise de Smit benoemd tot Cyber Deals Director

Marie-Louise de Smit (46) is per 1 juni benoemd tot Cyber Deals Director. In deze nieuwe rol wordt zij binnen Aon verantwoordelijk voor het ontwikkelen en leveren van Cyber Insurance Solutions. In nauwe samenwerking met verzekeraars, klanten en partners zal zij klanten helpen om cyberrisico’s op een transparante en inzichtelijke manier verzekerbaar...

G DATA Software AG benoemt Jerrel Abdoel tot Country Manager Nederland

G DATA Software AG benoemt Jerrel Abdoel tot Country Manager Nederland

G DATA Software kondigt de benoeming aan van Jerrel Abdoel (43) tot Country Manager van G DATA Nederland. Hij vervangt daarmee Dirk Cools, die de verantwoordelijkheid krijgt over Frankrijk, België en Luxemburg. De belangrijkste doelstelling van Abdoel is om het marktaandeel van G DATA Nederland binnen de zakelijke markt te vergroten, zonder iets prijs...