Voorbereidingen zevende editie Nationale CyberSecurity Monitor (NCSM) zijn gestart

NCSM2020

Sinds 1 juni jl. heeft Districomm het portfolio uitgebreid met zes ICT titels waaronder het Infosecurity Magazine, DatacenterWorks, CloudWorks, AppWorks en Business & IT.

Nationale CyberSecurity Monitor 2020

Infosecurity Magazine laat jaarlijks onderzoek verrichten. Dit gebeurt in samenwerking met Pb7 Research. De Nationale CyberSecurity Monitor (NCSM) houdt de vinger aan de pols van de Nederlandse cybersecurity markt en maakt zo de belangrijkste trends in de zakelijke markt zichtbaar.

Districomm gaat door met de NCSM. Cybersecurity blijft immers heel belangrijk en moet constant inspelen op nieuwe bedreigingen en ontwikkelingen. De afgelopen maanden zijn de veranderingen heel groot geweest en in een snel tempo doorgevoerd. Om die reden zal de NCSM 2020 editie ook ingaan op de impact van thuiswerken.

Wil jij ook sponsor worden van de NCSM 2020?

Dat kan! De voorbereidingen voor de zevende editie zijn inmiddels gestart en zoals ieder jaar is het mogelijk om als sponsor aan te haken. Sponsors krijgen meer dan een uitgebreid rapport met commercieel interessante marktinformatie en naamsvermelding. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid eigen vragen te laten opnemen die waardevolle resultaten leveren voor de eigen marketing en sales. Wil je meer weten over het sponsoren van NCSM 2020? Neem dan contact op met Jos Raaphorst (jos@itchannelpro.nl of 0634 735 424).

 

Onderwerpen NCMS 2020

Deze Onderwerpen komen  dit jaar aan bod in de NCSM :

  • Security-investeringen en prioriteiten;
  • Ervaringen met security incidenten;
  • De menselijke factor en kennis;
  • Grootste uitdagingen;
  • Welke assets (OT) zijn nu/komende jaren verbonden aan het internet;
  • Integratie IT en OT;
  • De impact van Internet of Things;
  • Impact heeft Covid-19 op de security;
  • Wat ziet men als de belangrijkste uitdagingen;
  • Compliance uitdagingen (AVG; CCPA).

 

Timing

De voorlopige planning van de NCSM 2020 is als volgt

  • Augustus/september: Start veldwerk
  • September/oktober: Analyse en duiding
  • November/december: Publicatie resultaten
Lees ook
"Een succesvolle eerste editie van Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs"

"Een succesvolle eerste editie van Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs"

Op 1 en 2 november 2023 vond de eerste editie van Cybersec Netherlands plaats in Koninklijke Jaarbeurs. De vakbeurs, gewijd aan alles wat met cybersecurity te maken heeft, werd door ruim 2.100 experts, professionals en geïnteresseerden uit zowel Nederland als het buitenland bezocht.

Raamovereenkomsten Monitoring & Response definitief gegund

Raamovereenkomsten Monitoring & Response definitief gegund

De Raamovereenkomsten Monitoring & Response zijn op 31 oktober 2023 definitief gegund aan zes partijen, te weten Deltics, Ilionix, Orange Cyberdefense, PQR, Tesorion en Thales. De raamcontracten gaan per 1 november 2023 in.

Bedrijfs- en IT-professionals bezorgd om exploitatie generatieve AI door cybercriminelen

Bedrijfs- en IT-professionals bezorgd om exploitatie generatieve AI door cybercriminelen

ISACA, internationale marktleider in digitaal vertrouwen voor bedrijven en individuen, publiceert vandaag een nieuw onderzoek naar het gebruik, de risico’s en de impact van generatieve AI – die geschreven, visuele en ook andere media kan genereren.