Veilige bestandsoverdracht voor werken op afstand

SCOS Software biedt de nieuwe release van het Progress MOVEit 2020 aan. MOVEit is de veilige geautomatiseerde MFT-oplossing (Manage File Transfer) die zowel 'on-premises' als in de cloud kan worden ingezet. De nieuwe versie is uitgerust met MOVEit Mobile 2.0 en biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van cloudsystemen, integratie en schaalbare prestaties. 

MOVEit

Vanwege de recente pandemie is er nog nooit zo veel behoefte geweest om gemakkelijk informatie te delen en bekijken. Hierdoor is de vraag naar bestandsoverdracht tot recordhoogte gestegen. Hoewel bedrijven informatie 'just-in time' nodig hebben - zo laat mogelijk, maar toch precies op tijd, kan het niet naleven van regelgeving - zoals ten aanzien van gegevensbescherming - leiden tot enorme boetes, reputatieschade en omzetverlies. De nieuwste versie van Progress MOVEit biedt hier een oplossing voor: gebruikers kunnen via hun mobiele apparaat veilig informatie uploaden en gegevens thuis of onderweg bekijken, zonder dat de veiligheid of naleving van regels in het geding komt. 

Nieuw in MOVEit 2020, de oplossing voor bestandsoverdracht van Progress: 

  • MOVEit Mobile 2.0 - gratis app in MOVEit 2020 biedt ondersteuning voor uploaden, downloaden en bestandsbeheer voor mobiele MFT-toegang met verbeterde beveiligingsmogelijkheden - dit zorgt ervoor dat mobiel gebruik, opschalen en integratie nog nooit zo gemakkelijk is geweest. Deze oplossing ondersteunt nu ook MOVEit Cloud, multi-factor authentication (MFA) en het veilig delen van mappen. MOVEit Mobile 2.0 is nu beschikbaar voor iOS en Android
  • Native ondersteuning voor Azure Blob opslag - native ondersteuning biedt nu meer opties om MOVEit te integreren in hybride cloudarchitecturen, doordat gedetailleerde bestandshistorie wordt vastgelegd zonder extra eisen voor aangepaste scripting. 
  • Ad-hoc classificatie - de mogelijkheid om in elke gewenste taal en in elk gewenst pakket beveiligingsclassificaties aan te passen die door de beheerder verplicht kunnen worden gesteld. Deze functie is gebouwd op verzoek van klanten; de Canadese overheid zei hierover: ‘Deze ad-hoc classificatiefunctie is precies wat we nodig hadden en Progress heeft precies geleverd wat we in gedachten hadden’. 
  • Herziene versie van MOVEit Gateway - maakt het eenvoudiger om configuraties voor SSH-tunnels op te zetten met MOVEit Transfer. De nieuwe MOVEit Gateway is gebouwd met behulp van veilige, bijgewerkte SSH -server/client-technologie. De nieuwe gateway zorgt ervoor dat de veiligheidsinstellingen van de klant veel minder impact op de tunnel hebben en biedt betere logmogelijkheden zodat eventuele configuratieproblemen sneller kunnen worden gedebugd.