Triple P versterkt haar positie op Managed Diensten en Cybersecurity

Cybersecurity specialist Digital Investigation Group en Triple P Nederland hebben hun krachten gebundeld, waardoor ook Digital Investigation in het vervolg onder Triple P in Nieuwegein ressorteert. Hiermee heeft Triple P haar aanbod op het terrein van digitale veiligheid zowel sterk uitgebreid als verdiept. 

Digital Investigation levert met circa 15 medewerkers remote monitoring diensten aan haar klanten vanuit haar Security Operating Center (SOC). Een erkend Computer Emergency Response Team (DI-CERT) is daarbij 24/7 in staat om eventuele incidenten direct op te lossen. Tevens voert Digital Investigation op basis van haar vergunning van het Ministerie van Justitie digitaal forensisch onderzoek uit voor onder meer rechtbanken, recherchebureaus en advocaten.

triple

De heer Fezi Khaleghi Yazdi, CEO van Triple P, zegt met door deze samenvoeging een belangrijke mijlpaal gerealiseerd te hebben. “Wij hebben lang gezocht naar een degelijke partij om ons aanbod op het gebied van cybersecurity te versterken. Digital Investigation voldoet volledig aan het door ons gewenste profiel. De samenvoeging van het SOC van Digital Investigation met ons Netwerk Operating Center (NOC) stelt ons in staat om de zeer gespecialiseerde kennis rond ICT-infrastructuren te bundelen. Ik heb dan ook hoge verwachtingen ten aanzien van de synergie die wij samen zullen kunnen realiseren. Wij worden inmiddels steeds vaker als Trusted Partner door onze klanten erkend en gewaardeerd. Een volledig cybersecurity aanbod zal die vertrouwensrelatie nog beter borgen. Deze samenvoeging is een goed voorbeeld van de wijze waarop wij onze gekozen strategie verder uitbouwen: wij willen steeds meer onze diensten in de vorm van Managed Services aan klanten leveren, zowel op afstand als vanuit de Cloud. Hiermee kunnen wij aan een groeiende klantvraag op dit gebied blijven voldoen.”

De heer Wim Verloop, oprichter van Digital Investigation, is ervan overtuigd dat de diensten van Digital Investigation sneller toegang zullen vinden tot een groter deel van de markt. “Als relatief kleine specialist wisten klanten ons wel steeds te benaderen, maar onze exposure in de markt was toch beperkt. Nu wij een onderdeel van Triple P zijn zullen wij gebruik kunnen maken van een veel groter commercieel team. Wij verwachten dan ook niet alleen efficiency voordelen, maar vooral ook een sterke groei door te maken.”

Als kwalitatieve marktleider bouwt en beheert Triple P reeds 30 jaar bedrijfskritische ICT- Infrastructuuroplossingen. Tevens biedt de onderneming een breed portfolio aan Managed Services voor zowel bedrijven als overheids- en zorg-instanties. Deze oplossingen voldoen aan de hoogste eisen van beschikbaarheid en betrouwbaarheid, waardoor organisaties er 365 dagen per jaar en 24 uur per dag veilig en zorgeloos gebruik van kunnen maken. Indien gewenst kan de volledige operationele verantwoordelijkheid door Triple P gedragen worden. De Managed Services diensten worden, evenals de on-premises ICT-infrastructuur bij klanten, volledig bewaakt en beheerd vanuit Nieuwegein.

Lees ook
Lantech breidt portfolio uit dankzij samenwerking met securitybedrijf Proofpoint

Lantech breidt portfolio uit dankzij samenwerking met securitybedrijf Proofpoint

Lantech, specialist in het leveren van innovatieve securityoplossingen en managed infrastructuur services, is een samenwerking aangegaan met cybersecuritybedrijf Proofpoint. Het partnerschip versterkt de gezamenlijke positie op het gebied van e-mailbeveiliging en security awareness binnen het mkb en enterprise segment. De technologie van Proofpoint...

De Security Academy en DNV GL bundelen kennis en expertise

De Security Academy en DNV GL bundelen kennis en expertise

De Security Academy en DNV GL hebben een overeenkomst getekend waardoor de kennis van beide organisaties kan worden samengebracht. DNV GL beschikt over de expertise als het gaat om het auditeren en de Security Academy is als opleider expert op het gebied van kennisoverdracht met betrekking tot informatiebeveiliging. Door de samenwerking zullen organisaties...

Panasonic en Rohde & Schwarz Cybersecurity gaan samenwerking aan

Panasonic en Rohde & Schwarz Cybersecurity gaan samenwerking aan

Panasonic en Rohde & Schwarz Cybersecurity gaan samen klanten mobiele IT-oplossingen aanbieden die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Als onderdeel van de samenwerking gaat Rohde & Schwarz Cybersecurity de nieuwste Android-apparaten van Panasonic – de FZ-T1 5-inch handheld met barcodescanner en de FZ-L1 7-inch tablet – op de markt brengen...