TP-Link Wi-Fi 6 Access Points voor de zakelijke markt

TP-Link EAP660-HD-ceiling

TP-Link introduceert haar nieuwe Wi-Fi 6 Access Points voor wand en plafond montage: EAP660 HD en EAP620 HD. Dankzij Wi-Fi 6 worden de mogelijkheden van het Omada platform flink uitgebreid om zo de snelheden te verhogen en de capaciteit van draadloze zakelijke netwerken uit te vergroten.

Wi-Fi 6 (ook bekend als 802.11ax Wi-Fi of AX Wi-Fi) is de nieuwste Wi-Fi standaard. Vergeleken met zijn voorganger Wi-Fi 5 (11ac Wi-Fi), combineert Wi-Fi 6 twee innovatieve technologieën: OFDMA en1024-QAM. Hiermee verhoogt de snelheid en verbetert de efficiëntie. Het zorgt voor minder  storing en gaat vertraging tegen in drukke omgevingen.

Alle Omada Wi-Fi 6 Access Points zijn High Density (HD) wat ze geschikt maakt voor zeer drukke omgevingen. Omada AP’s zijn uitgerust met chipsets voor professioneel gebruik (Enterprise Grade). Ze zijn voorzien van speciale antennes, geavanceerde RF-functies, automatische kanaalselectie en aanpasbaar zendvermogen voor hoge doorvoercapaciteit. Dit maakt ze extra geschikt voor drukke omgevingen zoals klaslokalen, winkelcentra, fabrieken en stadions. De nieuwste Omada Wi-Fi 6 access points zijn in staat om met tot wel 1000 apparaten tegelijk te verbinden.

SDN platform

TP-Link’s Omada Software Defined Networking (SDN) platform integreert netwerkapparaten. Access points, switches en gateways vormen zo een 100% in de cloud en via één interface te beheren netwerk. Omada SDN is ontwikkeld om problemen op te lossen die zich voor doen bij de omslachtige installatie van een traditioneel moeilijk uit te breiden en te beheren netwerk.

Omada Wi-Fi 6 access points bieden hoge prestaties voor ieder bedrijf dat verwacht meer vraag te krijgen naar capaciteit voor mobiele gebruikers en IoT apparatuur en zijn van af nu beschikbaar.

Meer weten over de specifieke Wi-Fi 6 en TP-Link? – ga dan naar https://www.tp-link.com/nl/omada-wifi6/

Lees ook
NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De cloud zoals wij die nu kennen, bestond twintig jaar geleden nog niet. Ook waren er geen Internet of Things (IoT)-sensoren en zelfs niemand wist wat Gmail was. De cyberdreigingen en tactieken van cybercriminelen ontwikkelden zich de afgelopen twee decennia sterk. Maar dat geldt ook voor de oplossingen.

Commvault introduceert Commvault Cloud

Commvault introduceert Commvault Cloud

Commvault, aanbieder van oplossingen die databescherming en cyberweerbaarheid naar hybride clouds brengen, introduceert vandaag Commvault Cloud, powered by Metallic AI. Met dit unieke platform kunnen IT- en security-teams de cyberweerbaarheid van hun organisatie ingrijpend verbeteren in een tijd waarin hacks en ransomware-aanvallen aan de orde van1