Tilaa behaalt twee ISO-certificaten en PCI-DSS accreditatie

Tilaa, leverancier van infrastructuurhosting in de cloud, is per 1 oktober officieel gecertificeerd voor ISO 9001 en 27001. Deze wereldwijd erkende normen op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging bevestigen dat Tilaa aan strenge eisen voldoet. Ook heeft het bedrijf de PCI-DSS accreditatie voor de opslag en verwerking van creditcarddata behaald.

tilaa Gerben van de Ven, CEO van Tilaa: "Wij zijn trots dat we de certificering op drie vlakken tegelijkertijd succesvol hebben doorlopen. De certificeringen geven een bevestiging dat we kwaliteit en beveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Tijdens het certificeringtraject bleek dat we zelf strengere technische eisen stellen dan voor een certificering vereist is. De processen zelf waren grotendeels op orde, nu zijn ze ook gedocumenteerd en formeel vastgelegd. De certificeringen dwingen ons om kritisch te blijven kijken naar onze werkwijze door jaarlijks terugkerende audits.”

ISO-certificaten

ISO 9001:2008 is de standaard voor kwaliteitsmanagement. De certificering bewijst dat Tilaa klanttevredenheid continu verbetert, handelt in overeenstemming met wettelijke eisen en controle heeft over zijn interne processen. ISO 27001:2013 is de internationale standaard voor beveiligingsmanagement. De standaard omschrijft de eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een goed gedocumenteerd managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS). Deze standaard is gericht op het beschermen van informatiebronnen.

De Payment Card Industry Security Standard (PCI-DSS v3) geeft gebruikers de garantie dat het Tilaa cloud-platform gecertificeerd is voor afhandeling en opslag van creditcardinformatie, betalingstransacties en gevoelige klantinformatie. De PCI-DSS accreditatie helpt organisaties gegevens van kaarthouders te beschermen en misbruik te voorkomen.

Lees ook
WatchGuard vereenvoudigt securitybeheer voor MSP's

WatchGuard vereenvoudigt securitybeheer voor MSP's

WatchGuard Technologies kondigt enkele belangrijke vernieuwingen aan voor zijn securityplaform WatchGuard Cloud. De update bevat onder andere een nieuwe, gecentraliseerde interface en vernieuwingen op het gebied van multifactorauthenticatie (MFA) en advanced threat detection.

IT-groep Interstellar per direct grote speler op Nederlandse markt

IT-groep Interstellar per direct grote speler op Nederlandse markt

Zes succesvolle bedrijven uit de IT-sector bundelen vanaf begin februari de krachten onder de vlag van IT-groep Interstellar. Hierdoor ontstaat per direct een nieuwe grote IT-dienstverlener met landelijke dekking in Nederland.

TP-Link Wi-Fi 6 Access Points voor de zakelijke markt

TP-Link Wi-Fi 6 Access Points voor de zakelijke markt

TP-Link introduceert haar nieuwe Wi-Fi 6 Access Points voor wand en plafond montage: EAP660 HD en EAP620 HD. Dankzij Wi-Fi 6 worden de mogelijkheden van het Omada platform flink uitgebreid om zo de snelheden te verhogen en de capaciteit van draadloze zakelijke netwerken uit te vergroten.