Thomas Fetten nieuwe CEO en Marc Breitfeld nieuwe CFO Matrix42

Thomas-FettenThomas-Fetten_CEO_Matrix42_CEO_Matrix42

Matrix42, een toonaangevende leverancier van Enterprise Service Management (ESM) SaaS-oplossingen, heeft de benoeming van Thomas Fetten als nieuwe CEO en Marc Breitfeld als nieuwe CFO bekendgemaakt. Fetten was tot voor kort CEO van Deutsche Telekom Security GmbH. Breitfeld komt over van Atos Gruppe, waar hij werkzaam was als CFO en Managing Director.
 
De kersverse CEO Thomas Fetten heeft een lange staat van dienst in directiefuncties bij onder meer IBM, Orange en recentelijk DeutscheTelekom. Daarnaast was hij werkzaam bij Getronics en Securelink. Zijn ervaring in het bouwen van snelgroeiende teams en het creëren van klantwaarde door zijn uitgebreide kennis van markten en technologie, zal een belangrijke rol spelen bij het realiseren van de visie en doelen van Matrix42.
 
"Thomas is een bewezen leider met een uitstekende staat van dienst op het gebied van innovatie, uitvoering en talentontwikkeling", benadrukt Al Monserrat, voorzitter van de Matrix42-adviesraad en Partner Growth & Value Creation bij Corten Capital. "De raad van bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Thomas, samen met de rest van het leiderschapsteam, de doorvoering van de strategie van Matrix42 zal versnellen, het productleiderschap verder zal voortbouwen en voordeel zal halen uit de aanzienlijke kansen die Enterprise Service Management biedt."
 
"Ik ben verheugd dat ik de verantwoordelijkheid krijg om als CEO de volgende stappen te zetten met Matrix42. Ik ben vastbesloten om op de sterke basis van het bedrijf voort te bouwen”, laat Fetten in een eerste reactie weten. "Mijn focus zal liggen op innovatie, het verbeteren van de efficiency en verdere uitbreiding naar nieuwe markten, terwijl we blijven bouwen aan de vertrouwde relatie met onze ruim 4.500 klanten. Met de steun van Corten Capital kijken we ook naar acquisitiemogelijkheden om ons technologieplatform uit te breiden en te verrijken om zo nog meer waarde te leveren voor onze klanten."
 
Marc Breitfeld, de nieuwe CFO van Matrix42, was hiervoor werkzaam bij Atos Gruppe, waar hij CFO en Managing Director was. Breitfeld heeft uitgebreide ervaring in het helpen van bedrijven bij het bouwen van ‘best practice’ financiële processen en systemen om groei en schaalvergroting mogelijk te maken, met oog voor klanten en partners.
 
"Marcs stevige en gedegen financiële achtergrond en leiderschapsstijl zullen helpen om de strategische visie van Matrix42 te realiseren en winstgevende groei te versnellen", aldus Fetten. "We zijn verheugd dat Marc deel gaat uitmaken van een zeer dynamisch leiderschapsteam dat zich zal focussen op het genereren van de allerbeste klant- en aandeelhouderswaarde."
 
Het ESM-portfolio van Matrix42 biedt oplossingen voor IT Service Management (ITSM), Software Asset Management (SAM), IT Asset Management (ITAM) en Secure Unified Endpoint Management (SUEM). Deze oplossingen worden door klanten over de hele wereld gebruikt om de dienstverlening aan werknemers te optimaliseren, de servicekwaliteit te verbeteren en de servicekosten te verlagen, terwijl ze ook bijdragen aan het algehele succes van hun organisaties.
 
Meer over
Lees ook
Lodi Hensen versterkt Eye Security als VP Security Operations

Lodi Hensen versterkt Eye Security als VP Security Operations

Met trots kondigen we de komst van Lodi Hensen aan bij Eye Security als onze nieuwe VP Security Operations, startend vanaf 1 december 2023. Lodi's aantreden markeert een belangrijke stap voor ons bedrijf, gezien zijn uitgebreide ervaring en prestaties in de cybersecurity sector.

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende groeifase...