TEHTRIS introduceert TEHTRIS OPTIMUS voor het mkb

tehtris_owler_20201112

TEHTRIS, leider op het gebied van automatische neutralisatie van cyberbedreigingen, introduceert TEHTRIS OPTIMUS. Dit is een nieuwe SaaS-oplossing, gericht op het het midden- en kleinbedrijf (mkb), die EDR (Endpoint Detection & Response) en NGAV (Next Generation Antivirus) combineert in één enkele tool. TEHTRIS OPTIMUS is eenvoudig te gebruiken en maakt cybersecurity-diensten toegankelijk voor veel bedrijven.

 

Eerste plug-and-play, online EDR/NGAV-aanbod

Bedrijven willen zichzelf zo effectief mogelijk beschermen tegen het dagelijks toenemende aantal cyberbedreigingen. Veel van de huidige oplossingen op de markt zijn echter lastig te installeren, implementeren en gebruiken. Bovendien zijn deze oplossingen meestal gericht op grotere bedrijven. Doordat het voor veel mkb-bedrijven lastig is om toegang te krijgen tot effectieve cybersecurity-diensten, worden zij steeds kwetsbaarder voor cyberaanvallen. Zij zijn daarom op zoek naar een oplossing die hun werk eenvoudiger maakt, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.
 
Doordat cyberaanvallen steeds gevarieerder en complexer worden, raken veel antivirusprogramma's verouderd. TEHTRIS OPTIMUS combineert het beste van twee populaire technologieën (EDR en NGAV) en kan snel en eenvoudig worden ingezet.
 
Dankzij de autonome functies voor detectie en neutralisatie kunnen acties automatisch worden uitgevoerd zonder dat menselijke tussenkomst nodig is. Dit maakt TEHTRIS OPTIMUS een betrouwbare cybersecurity-oplossing die optimale realtime bescherming biedt tegen bekende en onbekende cyberaanvallen.
 
TEHTRIS OPTIMUS biedt de belangrijkste functionaliteiten die TEHTRIS sinds 2012 heeft ontwikkeld, waaronder Cyber Threat Intelligence (CTI), sandboxes, een antivirus-database, en TEHTRIS CYBERIA (kunstmatige intelligentie).
 
"We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van EDR- en NGAV-technologieën in één oplossing een antwoord is op de uitdagingen waarmee duizenden organisaties worden geconfronteerd. Deze organisaties willen geen concessies meer doen op het gebied van beveiliging en moeten nu meer dan ooit alle aanvallen, waarvan sommige zeer kritisch zijn, detecteren en neutraliseren", aldus Laurent Oudot, medeoprichter en Chief Technical Officer van TEHTRIS.
 

Volledig digitale oplossing gericht op het mkb

Aangezien 99% van alle Nederlandse bedrijven onder het mkb valt, is het cruciaal om deze groep bedrijven te beschermen. Dit geldt des te meer nu het aantal digitale bedreigingen alsmaar toeneemt. De meeste mkb-bedrijven beschikken namelijk niet over een eigen team dat zich bezighoudt met IT-beveiliging, waardoor ze bijzonder kwetsbaar zijn.
 
TEHTRIS OPTIMUS is speciaal aangepast om tegemoet te komen aan de wensen van kleine en middelgrote ondernemingen. De implementatie is zeer eenvoudig en duurt minder dan 5 minuten. De kant-en-klare oplossing, beschikbaar vanaf één computer en tot maximaal honderd computers, biedt een geoptimaliseerde gebruikerservaring en zorgt tegelijkertijd voor een effectieve, krachtige bescherming.
 
De oplossing is beschikbaar vanaf 19,50 euro per jaar, per computer of server. De prijs is afhankelijk van het volume en de duur van de verbintenis en biedt een optimale prijs voor een zeer specifieke doelgroep die over een beperkt budget beschikt. 
Lees ook
WatchGuard: Remote Access Software steeds vaker misbruikt

WatchGuard: Remote Access Software steeds vaker misbruikt

Hackers hebben hun pijlen steeds vaker gericht op Remote Access Software. Daarnaast zijn er nieuwe technieken in omloop voor het stelen van wachtwoorden en informatie. Ook maken cybercriminelen de overstap van het gebruik van scripts naar het toepassen van andere ‘living-off-the-land’-technieken om een aanval op eindpoints te starten. Dat conclude1

Onderzoek Orange Cyberdefense: aantal slachtoffers cyberafpersing neemt toe

Onderzoek Orange Cyberdefense: aantal slachtoffers cyberafpersing neemt toe

Het aantal slachtoffers van cyberafpersing is afgelopen jaar wereldwijd met 46 procent gestegen ten opzichte van 2022. Dat is een van de opvallende conclusies uit het rapport ‘Security Navigator 2024’ van cybersecurityspecialist Orange Cyberdefense. Volgens het rapport zijn grote ondernemingen het meest getroffen door deze vorm van cybercriminalit1

Qualys voorspelt meer werkdruk en minder budget voor CISO’s in 2024

Qualys voorspelt meer werkdruk en minder budget voor CISO’s in 2024

Qualys publiceert de voorspellingen voor 2024. Volgens Paul Baird, Field Chief Technical Security Officer van Qualys, moeten CISO’s volgend jaar meer doen met minder. “Zij willen dit mogelijk maken door IT-beveiligingsoplossingen te consolideren en door automatisering te introduceren in hun teams, maar ze willen daarbij wel de verwachtingen van AI1