TEHTRIS introduceert TEHTRIS OPTIMUS voor het mkb

tehtris_owler_20201112

TEHTRIS, leider op het gebied van automatische neutralisatie van cyberbedreigingen, introduceert TEHTRIS OPTIMUS. Dit is een nieuwe SaaS-oplossing, gericht op het het midden- en kleinbedrijf (mkb), die EDR (Endpoint Detection & Response) en NGAV (Next Generation Antivirus) combineert in één enkele tool. TEHTRIS OPTIMUS is eenvoudig te gebruiken en maakt cybersecurity-diensten toegankelijk voor veel bedrijven.

 

Eerste plug-and-play, online EDR/NGAV-aanbod

Bedrijven willen zichzelf zo effectief mogelijk beschermen tegen het dagelijks toenemende aantal cyberbedreigingen. Veel van de huidige oplossingen op de markt zijn echter lastig te installeren, implementeren en gebruiken. Bovendien zijn deze oplossingen meestal gericht op grotere bedrijven. Doordat het voor veel mkb-bedrijven lastig is om toegang te krijgen tot effectieve cybersecurity-diensten, worden zij steeds kwetsbaarder voor cyberaanvallen. Zij zijn daarom op zoek naar een oplossing die hun werk eenvoudiger maakt, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.
 
Doordat cyberaanvallen steeds gevarieerder en complexer worden, raken veel antivirusprogramma's verouderd. TEHTRIS OPTIMUS combineert het beste van twee populaire technologieën (EDR en NGAV) en kan snel en eenvoudig worden ingezet.
 
Dankzij de autonome functies voor detectie en neutralisatie kunnen acties automatisch worden uitgevoerd zonder dat menselijke tussenkomst nodig is. Dit maakt TEHTRIS OPTIMUS een betrouwbare cybersecurity-oplossing die optimale realtime bescherming biedt tegen bekende en onbekende cyberaanvallen.
 
TEHTRIS OPTIMUS biedt de belangrijkste functionaliteiten die TEHTRIS sinds 2012 heeft ontwikkeld, waaronder Cyber Threat Intelligence (CTI), sandboxes, een antivirus-database, en TEHTRIS CYBERIA (kunstmatige intelligentie).
 
"We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van EDR- en NGAV-technologieën in één oplossing een antwoord is op de uitdagingen waarmee duizenden organisaties worden geconfronteerd. Deze organisaties willen geen concessies meer doen op het gebied van beveiliging en moeten nu meer dan ooit alle aanvallen, waarvan sommige zeer kritisch zijn, detecteren en neutraliseren", aldus Laurent Oudot, medeoprichter en Chief Technical Officer van TEHTRIS.
 

Volledig digitale oplossing gericht op het mkb

Aangezien 99% van alle Nederlandse bedrijven onder het mkb valt, is het cruciaal om deze groep bedrijven te beschermen. Dit geldt des te meer nu het aantal digitale bedreigingen alsmaar toeneemt. De meeste mkb-bedrijven beschikken namelijk niet over een eigen team dat zich bezighoudt met IT-beveiliging, waardoor ze bijzonder kwetsbaar zijn.
 
TEHTRIS OPTIMUS is speciaal aangepast om tegemoet te komen aan de wensen van kleine en middelgrote ondernemingen. De implementatie is zeer eenvoudig en duurt minder dan 5 minuten. De kant-en-klare oplossing, beschikbaar vanaf één computer en tot maximaal honderd computers, biedt een geoptimaliseerde gebruikerservaring en zorgt tegelijkertijd voor een effectieve, krachtige bescherming.
 
De oplossing is beschikbaar vanaf 19,50 euro per jaar, per computer of server. De prijs is afhankelijk van het volume en de duur van de verbintenis en biedt een optimale prijs voor een zeer specifieke doelgroep die over een beperkt budget beschikt. 
Meer over
Lees ook
Proofpoint: Bestuursleden zijn niet voorbereid op cyberaanval

Proofpoint: Bestuursleden zijn niet voorbereid op cyberaanval

Proofpoint, een toonaangevend cybersecurity- en compliancebedrijf, en Cybersecurity at MIT Sloan (CAMS), een interdisciplinair onderzoekscollectief, presenteren het Cybersecurity: The 2022 Board Perspective-rapport. Dit rapport onderzoekt hoe bestuurders aankijken tegen de belangrijkste uitdagingen en risico’s voor hun organisaties. Hieruit blijkt dat...

Het creëren van de juiste gewoontes is essentieel voor online veiligheid

Het creëren van de juiste gewoontes is essentieel voor online veiligheid

Voor veel mensen klinkt cybersecurity als een ver-van-mijn-bed-show en wordt het vaak beschouwd als de verantwoordelijkheid van beveiligingsteams. Maar aanvallers houden zich niet aan deze rolverdeling. Ze vallen mensen op elke afdeling en op elk niveau aan die toegang hebben tot gevoelige data, vaak zelfs voordat beveiligingsteams tijd hebben om de...

‘Integreer cyberveilig gedrag in je personeelsbeleid’

‘Integreer cyberveilig gedrag in je personeelsbeleid’

Organisaties moeten meer doen om cyberveilig gedrag te stimuleren. Zo is het heel belangrijk om security-awareness mee te nemen in hr-processen zoals recruitment en evaluatiegesprekken.