TEHTRIS introduceert TEHTRIS OPTIMUS voor het mkb

tehtris_owler_20201112

TEHTRIS, leider op het gebied van automatische neutralisatie van cyberbedreigingen, introduceert TEHTRIS OPTIMUS. Dit is een nieuwe SaaS-oplossing, gericht op het het midden- en kleinbedrijf (mkb), die EDR (Endpoint Detection & Response) en NGAV (Next Generation Antivirus) combineert in één enkele tool. TEHTRIS OPTIMUS is eenvoudig te gebruiken en maakt cybersecurity-diensten toegankelijk voor veel bedrijven.

 

Eerste plug-and-play, online EDR/NGAV-aanbod

Bedrijven willen zichzelf zo effectief mogelijk beschermen tegen het dagelijks toenemende aantal cyberbedreigingen. Veel van de huidige oplossingen op de markt zijn echter lastig te installeren, implementeren en gebruiken. Bovendien zijn deze oplossingen meestal gericht op grotere bedrijven. Doordat het voor veel mkb-bedrijven lastig is om toegang te krijgen tot effectieve cybersecurity-diensten, worden zij steeds kwetsbaarder voor cyberaanvallen. Zij zijn daarom op zoek naar een oplossing die hun werk eenvoudiger maakt, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.
 
Doordat cyberaanvallen steeds gevarieerder en complexer worden, raken veel antivirusprogramma's verouderd. TEHTRIS OPTIMUS combineert het beste van twee populaire technologieën (EDR en NGAV) en kan snel en eenvoudig worden ingezet.
 
Dankzij de autonome functies voor detectie en neutralisatie kunnen acties automatisch worden uitgevoerd zonder dat menselijke tussenkomst nodig is. Dit maakt TEHTRIS OPTIMUS een betrouwbare cybersecurity-oplossing die optimale realtime bescherming biedt tegen bekende en onbekende cyberaanvallen.
 
TEHTRIS OPTIMUS biedt de belangrijkste functionaliteiten die TEHTRIS sinds 2012 heeft ontwikkeld, waaronder Cyber Threat Intelligence (CTI), sandboxes, een antivirus-database, en TEHTRIS CYBERIA (kunstmatige intelligentie).
 
"We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van EDR- en NGAV-technologieën in één oplossing een antwoord is op de uitdagingen waarmee duizenden organisaties worden geconfronteerd. Deze organisaties willen geen concessies meer doen op het gebied van beveiliging en moeten nu meer dan ooit alle aanvallen, waarvan sommige zeer kritisch zijn, detecteren en neutraliseren", aldus Laurent Oudot, medeoprichter en Chief Technical Officer van TEHTRIS.
 

Volledig digitale oplossing gericht op het mkb

Aangezien 99% van alle Nederlandse bedrijven onder het mkb valt, is het cruciaal om deze groep bedrijven te beschermen. Dit geldt des te meer nu het aantal digitale bedreigingen alsmaar toeneemt. De meeste mkb-bedrijven beschikken namelijk niet over een eigen team dat zich bezighoudt met IT-beveiliging, waardoor ze bijzonder kwetsbaar zijn.
 
TEHTRIS OPTIMUS is speciaal aangepast om tegemoet te komen aan de wensen van kleine en middelgrote ondernemingen. De implementatie is zeer eenvoudig en duurt minder dan 5 minuten. De kant-en-klare oplossing, beschikbaar vanaf één computer en tot maximaal honderd computers, biedt een geoptimaliseerde gebruikerservaring en zorgt tegelijkertijd voor een effectieve, krachtige bescherming.
 
De oplossing is beschikbaar vanaf 19,50 euro per jaar, per computer of server. De prijs is afhankelijk van het volume en de duur van de verbintenis en biedt een optimale prijs voor een zeer specifieke doelgroep die over een beperkt budget beschikt. 
Meer over
Lees ook
Dit zijn de verwachtingen in 2024 voor het continu veranderende dreigingslandschap

Dit zijn de verwachtingen in 2024 voor het continu veranderende dreigingslandschap

Niemand weet wat ‘The Next Big Thing’ in het dreigingslandschap wordt. Wat wel mogelijk is, is terugkijken naar 2023, opvallende gedragingen van actoren identificeren en een gefundeerde inschatting maken van wat 2024 mogelijk in petto heeft.

Fortinet lanceert Fortinet Advisor, een generative AI assistant

Fortinet lanceert Fortinet Advisor, een generative AI assistant

Fortinet voegt een nieuwe oplossing toe aan zijn aanbod van ruim 40 door AI ondersteunde security-producten. Het gaat om Fortinet Advisor, een generative AI (GenAI) assistant. Fortinet Advisor maakt momenteel deel uit van FortiSIEM, de security information & event management (SIEM)-oplossing van Fortinet, en FortiSOAR, zijn security orchestration, automation...

Microsoft Defender Suite en een SOC houden remote werknemers veilig

Microsoft Defender Suite en een SOC houden remote werknemers veilig

Nu de behoefte aan veilig werken exponentieel toeneemt, is het beveiligen van externe en hybride werknemers een steeds groter probleem geworden. Voorheen gebruikten bedrijven beveiliging architecturen die gebaseerd waren op het beschermen van medewerkers die werkzaam waren in on-premises kantooromgevingen.