TechAccess neemt alle activiteiten van Inaccess over

TechAccess, Value Added IT Distribution, heeft een overeenstemming bereikt met Inaccess over de overname van alle activiteiten en personeel. Per 1 januari 2014 heeft TechAccess de beschikking over de werknemers en het klantenbestand van Inaccess.

Inaccess is een gespecialiseerde distributeur op het gebied van authenticatie oplossingen van Vasco. Inaccess was een opstartende organisatie met aan het roer Hans Maatkamp. Hans is bijna 15 jaar Business Development Manager geweest bij de in 2013 failliet verklaarde distributeur e92plus. Berry van Waayenburg, General Manager TechAccess, geeft aan dat hij blij is met het uitbreiden van het TechAccess team.

“Door de overname van Inaccess is TechAccess in staat om de business verder uit te bouwen met de knowhow die het personeel de afgelopen jaren heeft opgedaan bij e92plus. Daarnaast speelt TechAccess met de gedachte om in de toekomst een kantoor te openen in de randstad, dit kan hierin een eerste stap zijn.” Hans Maatkamp is zeer tevreden met de overeenkomst met TechAccess. Hij kan nu zijn werknemers continuïteit en groei garanderen doordat zij ondergebracht worden bij een zeer professionele distributeur die in korte tijd bewezen heeft tot een van de belangrijkste distributeurs te behoren in de security en netwerk markt.