Tanium benoemt Dan Streetman tot CEO

Tanium benoemt Dan Streetman tot Chief Executive Officer

Tanium, een toonaangevend bedrijf voor IT-operations en securitymanagement, benoemt Dan Streetman tot Chief Executive Officer. Orion Hindawi, die medeoprichter en huidige CEO van Tanium is, zal de rol van executive chairman op zich nemen. David Hindawi, medeoprichter van Tanium, wordt voorzitter met emeritaat.

Dan Streetman zal voortbouwen op het sterke marktmomentum dat Tanium heeft gekend, met inbegrip van een recordjaar op vlak van inkomsten en nieuwe klantengroei, impactvolle nieuwe productintroducties en de snelle adoptie van Tanium's converged endpoint management (XEM) platform. Dan Streetman brengt uitgebreide en ervaren ervaring mee naar Tanium. Meest recent was hij CEO van Allvue Systems; daarvoor was hij CEO van TIBCO Software Inc. In zijn eerdere carrière hield Streetman toezicht op belangrijke transformaties bij BMC, Salesforce en C3.ai.

"Tanium doet er alles aan om aan de behoeften van klanten te voldoen", zegt Streetman. "Nu digitale transformatie complexiteit blijft creëren en het cybersecurity landschap op zijn kop zet, hebben organisaties een uitgebreid endpoint management platform nodig dat hun organisaties en hun mensen beschermt. Het is een enorme kans om Tanium te leiden en samen met mijn team zekerheid te bieden in onzekere tijden." "Het oprichten en leiden van Tanium als chief executive officer is een eer geweest, zowel persoonlijk als professioneel", aldus Orion Hindawi. "Wat begon als een idee om bedrijven te helpen beveiligen tegen de groeiende digitale afhankelijkheid en cyberaanvallen is uitgegroeid tot een leider in de endpoint management industrie.

Dan Streetman is een leider die onze waarden deelt en ik ben er trots op dat hij aan boord komt om het volgende hoofdstuk van Taniums verhaal te helpen schrijven. Ik heb het volste vertrouwen in zijn visie en zijn vermogen om de groei van onze organisatie op verantwoorde wijze te stimuleren." Met zijn geconvergeerde endpoint management platform (XEM) is Tanium de belangrijkste leverancier die real-time zichtbaarheid, controle en herstel levert, allemaal binnen één enkel platform.

Daarnaast breidt Tanium zijn platformmogelijkheden uit om bedrijven in staat te stellen de productiviteit van eindgebruikers te verbeteren en een superieure digitale werkervaring voor werknemers te bieden.

Meer over
Lees ook
‘’Innovatie op het gebied van cybersecurity blijft achter in Nederland’’

‘’Innovatie op het gebied van cybersecurity blijft achter in Nederland’’

De huidige innovatiekracht in Nederland en Europa op het gebied van cybersecurity blijft achter, ten opzichte van de Verenigde Staten en China. Dat blijkt uit het deze week verschenen boek ‘Security Innovation Stories’, geschreven door Bram de Bruijn in samenwerking met Frank van Summeren.

Zerto: Afsluiten van cyberverzekeringen lastiger vanwege toenemende complexiteit en regelmaat van aanvallen

Zerto: Afsluiten van cyberverzekeringen lastiger vanwege toenemende complexiteit en regelmaat van aanvallen

Zerto, een dochteronderneming van Hewlett Packard Enterprise, ziet voor 2024 drie belangrijke trends rond cybersecurity en het dreigingslandschap. De eerste is dat de toenemende complexiteit en regelmaat van cyberaanvallen het steeds moeilijker zullen maken voor bedrijven om een goede cyberverzekering af te sluiten. De tweede trend die Zerto opmerkt...

Proofpoint's 2024 State of the Phish rapport: 69% van Nederlandse werknemers gokt met security van organisaties

Proofpoint's 2024 State of the Phish rapport: 69% van Nederlandse werknemers gokt met security van organisaties

Proofpoint, publiceert vandaag de tiende editie van het jaarlijkse State of the Phish-rapport. Hieruit blijkt dat meer dan twee derde (69%) van Nederlandse werknemers hun organisaties bewust in gevaar brengt. Dit leidt tot ransomware- of malware-infecties, datalekken of financieel verlies. Ondanks een lichte daling van succesvolle phishing-aanvallen...