Tanium benoemt Dan Streetman tot CEO

Tanium benoemt Dan Streetman tot Chief Executive Officer

Tanium, een toonaangevend bedrijf voor IT-operations en securitymanagement, benoemt Dan Streetman tot Chief Executive Officer. Orion Hindawi, die medeoprichter en huidige CEO van Tanium is, zal de rol van executive chairman op zich nemen. David Hindawi, medeoprichter van Tanium, wordt voorzitter met emeritaat.

Dan Streetman zal voortbouwen op het sterke marktmomentum dat Tanium heeft gekend, met inbegrip van een recordjaar op vlak van inkomsten en nieuwe klantengroei, impactvolle nieuwe productintroducties en de snelle adoptie van Tanium's converged endpoint management (XEM) platform. Dan Streetman brengt uitgebreide en ervaren ervaring mee naar Tanium. Meest recent was hij CEO van Allvue Systems; daarvoor was hij CEO van TIBCO Software Inc. In zijn eerdere carrière hield Streetman toezicht op belangrijke transformaties bij BMC, Salesforce en C3.ai.

"Tanium doet er alles aan om aan de behoeften van klanten te voldoen", zegt Streetman. "Nu digitale transformatie complexiteit blijft creëren en het cybersecurity landschap op zijn kop zet, hebben organisaties een uitgebreid endpoint management platform nodig dat hun organisaties en hun mensen beschermt. Het is een enorme kans om Tanium te leiden en samen met mijn team zekerheid te bieden in onzekere tijden." "Het oprichten en leiden van Tanium als chief executive officer is een eer geweest, zowel persoonlijk als professioneel", aldus Orion Hindawi. "Wat begon als een idee om bedrijven te helpen beveiligen tegen de groeiende digitale afhankelijkheid en cyberaanvallen is uitgegroeid tot een leider in de endpoint management industrie.

Dan Streetman is een leider die onze waarden deelt en ik ben er trots op dat hij aan boord komt om het volgende hoofdstuk van Taniums verhaal te helpen schrijven. Ik heb het volste vertrouwen in zijn visie en zijn vermogen om de groei van onze organisatie op verantwoorde wijze te stimuleren." Met zijn geconvergeerde endpoint management platform (XEM) is Tanium de belangrijkste leverancier die real-time zichtbaarheid, controle en herstel levert, allemaal binnen één enkel platform.

Daarnaast breidt Tanium zijn platformmogelijkheden uit om bedrijven in staat te stellen de productiviteit van eindgebruikers te verbeteren en een superieure digitale werkervaring voor werknemers te bieden.

Meer over
Lees ook
security.txt verplicht voor overheid

security.txt verplicht voor overheid

Per 25 mei 2023 is security.txt toegevoegd aan de 'Pas toe of leg uit'-lijst van Forum Standaardisatie. Dit betekent dat Nederlandse gemeenten, provincies, rijk, waterschappen en alle uitvoeringsorganisaties verplicht zijn om deze open standaard toe te passen.

KPN Security publiceert nieuwste editie Cyber Security Perspectives

KPN Security publiceert nieuwste editie Cyber Security Perspectives

De nieuwste editie van Cyber Security Perspectives is nu beschikbaar. Dit jaarlijkse magazine, uitgegeven door KPN, bevat analyses van en interviews met toonaangevende securityexperts. Zij geven hun visie op de belangrijkste trends en ontwikkelingen in hun vakgebied.

Onderzoek Fortinet: 75% OT-bedrijven had vorig jaar minstens één beveiligingsincident

Onderzoek Fortinet: 75% OT-bedrijven had vorig jaar minstens één beveiligingsincident

Fortinet publiceert zijn wereldwijde ‘2023 State of Operational Technology and Cybersecurity Report’. Dit rapport bevat een wereldwijd onderzoek naar de stand van zaken rond de beveiliging van operationele technologie (OT). Het rapport geeft aan welke kansen er voor bedrijven liggen om zich te beschermen tegen het toenemende aantal IT- en OT-bedreigingen.