Synology introduceert de DS220+

Synology-ds220plus

Synology Inc. heeft de beschikbaarheid van het DS220+ -opslagsysteem aangekondigd. De DS220+ is een ideaal systeem voor thuisgebruik en voor kleine bedrijven voor de opslag en beveiliging van gegevens.

Synology Diskstation DS220+ is een compacte network-attached opslagoplossing voor het optimaliseren van data- en multimediabeheer. Het bevat gestroomlijnde opties voor het delen van data, streamen van video's en het indexeren van foto's, evenals goede databeveiliging en recovery-mogelijkheden.

Specificaties van de DS220+

  • 97% sneller in responsiviteit van websites*

  • 17% sneller in rekentaken*

  • Tot 32 TB ruwe capaciteit

  • Dubbele 1GbE-poorten

Beschikbaarheid

DS220+ is nu verkrijgbaar bij resellers en partners van Synology in Europa en is de nieuwste toevoeging aan onze 20-serie.

1. Prestatiecijfers zijn gebaseerd op de gemiddelde procentuele verbetering van DS220+ ten opzichte van zijn voorganger, zoals getest in Synology-laboratoria. Verbetering van het reactievermogen gemeten door Web PHP-responsefficiëntie en verbetering van de rekenprestaties gemeten met bestandsindexering in Synology Drive en foto-indexering in Synology Moments. Prestatieverbeteringen kunnen variëren, afhankelijk van de omgeving, het type gebruik en de configuratie.

Meer over
Lees ook
Mimecast waarschuwt:  socialmediaposts over vakantie of vaccinatie zijn riskant

Mimecast waarschuwt: socialmediaposts over vakantie of vaccinatie zijn riskant

Mimecast adviseert Nederlanders om extra voorzichtig te zijn met wat ze op social media zetten. De cyberbeveiliger waarschuwt specifiek voor het delen van informatie over vaccinaties en vakantieplannen. Cybercriminelen kunnen deze informatie gebruiken voor gerichte phishingaanvallen en diverse vormen van oplichting.

Deel mee aan de OneTrust webinar Data mapping: De basis van elk privacy programma

Deel mee aan de OneTrust webinar Data mapping: De basis van elk privacy programma

Data mapping is een essentieel onderdeel van elk privacy programma. Begrijpen hoe gegevens door de organisatie stromen is dan ook een eerste vereiste om de gegevens te kunnen beveiligen en risico’s te analyseren.

Zerto: groeiende vraag naar moderne oplossingen voor databescherming

Zerto: groeiende vraag naar moderne oplossingen voor databescherming

Zerto, leverancier van oplossingen voor cloud databeheer en gegevensbescherming, publiceert vandaag de resultaten van een whitepaper door IDC: “The State of Data Protection and Disaster Recovery Readiness: 2021”