Solvinity neemt meerderheidsbelang in Securify

Solvinity neemt meerderheidsbelang in Securify

Solvinity, leverancier van Secure Managed IT Services, maakt vandaag een strategische samenwerking bekend met Securify, specialist in agile security, pentesting en red teaming. Securify blijft als zelfstandige onderneming opereren onder Solvinity, dat een meerderheidsbelang verwerft.

Securify is een Nederlandse cybersecurity-specialist. Het bedrijf beschikt over een focusteam van zeer ervaren security-experts, waarmee het beveiligingsbeleid van een breed spectrum van grote Nederlandse en internationale organisaties uitvoerig wordt getest. Daarnaast assisteert Securify agile development teams bij de ontwikkeling van veilige applicaties.

Nieuwe security services

Hans van den Broek, CEO van Solvinity, is zeer gelukkig met de nieuwe samenwerking, die logisch voortvloeit uit de Solvinity bedrijfsstrategie. “Als provider van Secure Managed IT Services hebben wij al vele jaren een heel solide reputatie als het gaat om goede en veilige dienstverlening. Onze strategische samenwerking met Securify stelt ons nu in staat verder te groeien door nieuwe security services aan te bieden. De agile security initiatieven van Securify sluiten bijvoorbeeld uitstekend aan bij onze eigen DevSecOps diensten. Andersom kunnen klanten van Securify hun voordeel doen met Platform as a Service diensten die Solvinity aanbiedt op het gebied van cloud transformation, application management en user services.”

Beveiliging van A tot Z

Cengiz Han Sahin, mede-oprichter van Securify: “Deze samenwerking biedt heel veel voordelen en stelt ons in staat onze sterke groei en ambities stevig door te zetten. Beide partijen brengen slagkracht, kennis, resources en dienstenportfolio’s in deze samenwerking die elkaar enorm kunnen versterken. Solvinity weet zich al jaren te onderscheiden en is op security-vlak ook echt een topspecialist. Door ons dienstenportfolio samen te brengen en verder uit te bouwen, verwachten we onze klanten uiteindelijk op alle fronten een veilige digitale omgeving te kunnen garanderen.” David Vaartjes, mede-oprichter van Securify: “Dit is niet alleen geweldig nieuws voor iedereen binnen Securify en Solvinity, maar vooral ook voor onze klanten en al die organisaties die snel én aantoonbaar veilig willen blijven innoveren. Ik zie dit als een prachtige stap in onze missie om beveiliging van A tot Z centraal te verzorgen.”

Nieuw bedrijf

Securify werd opgericht door Yorick Koster, Cengiz Han Sahin en David Vaartjes. Vaartjes zal, samen met Kees Stammes, die eerder dit jaar als Managing Director werd aangesteld, Securify blijven besturen. Cengiz Han Sahin, voormalig mede-bestuurder, blijft verbonden als Research Director en zal zowel Securify als Solvinity van strategisch advies blijven voorzien. Hij gaat zich daarnaast samen met Yorick Koster richten op de ontwikkeling van een ander bedrijf van de founders dat zich richt op mobile payment fraud protection and threat intelligence.

Meer over
Lees ook
Veiligheidscluster HSD lanceert kennis- & innovatieplatform

Veiligheidscluster HSD lanceert kennis- & innovatieplatform

Het veiligheidscluster HSD zet zich samen met haar ruim 270 partners in om onze digitaliserende samenleving veiliger te maken. Kennisdelen, samenwerken en innoveren is hiervoor van groot belang. Omdat dit door de Corona pandemie steeds uitdagender is geworden, heeft HSD een nieuw platform SecurityInsight.nl ontwikkeld dat hierbij helpt.

LANCOM Systems en macmon secure werken samen bij Network Access Control (NAC)

LANCOM Systems en macmon secure werken samen bij Network Access Control (NAC)

De Duitse netwerkleverancier LANCOM Systems en macmon secure GmbH uit Berlijn sluiten een technologisch partnerschap. macmon biedt uitgebreide oplossingen voor network access control (NAC) waarmee netwerken effectief worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

IT-groep Interstellar per direct grote speler op Nederlandse markt

IT-groep Interstellar per direct grote speler op Nederlandse markt

Zes succesvolle bedrijven uit de IT-sector bundelen vanaf begin februari de krachten onder de vlag van IT-groep Interstellar. Hierdoor ontstaat per direct een nieuwe grote IT-dienstverlener met landelijke dekking in Nederland.