Solvinity benoemt CISO en DPO

Solvinity heeft Marc Guardiola benoemd tot Chief Information Security Officer (CISO) en Martin Maas tot Data Protection Officer (DPO). Beiden werken al langere tijd voor het bedrijf in verschillende rollen op het gebied van security.

solvinity Marc heeft een brede ervaring in ICT architectuur en engineering, met uitstekende certificeringen op het gebied van ICT security. Als verantwoordelijke voor de cybersecurity- en informatiestrategie van Solvinity, zal hij ervoor zorgdragen dat klanten van Solvinity worden voorzien van “secure hosting” en outsourcingdiensten.

Naast zijn huidige rol als Compliance Officer zal Martin ook de rol vervullen van Data Protection Officer (DPO), oftewel Functionaris Gegevensbescherming. Martin heeft brede kennis en ervaring in engineering en compliancy in de IT-industrie. Hij is verantwoordelijk voor onafhankelijke monitoring en advies omtrent het correct en adequaat behandelen van persoonsgegevens volgens de GDPR (General Data Protection Regulation) / AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Het voldoen aan deze richtlijnen wordt toegevoegd aan Solvinity’s activiteiten rond ISAE3402 en SOC2 compliancy, alsmede de verschillende ISO-certificeringen van het bedrijf.

Security en compliance zijn topprioriteit voor veel bedrijven en instellingen. Als dienstverlener op het gebied van managed hosting en outsourcing, inclusief werkplekken en mobile device management, beschouwt Solvinity security als één van zijn kernactiviteiten. Solvinity bevestigt met deze benoemingen zijn commitment om zijn klanten te voorzien van een veilige en compliant IT-omgeving.

Meer over
Lees ook
Kemp benoemt Pavel Minarik tot CTO

Kemp benoemt Pavel Minarik tot CTO

Kemp, specialist in altijd beschikbare applicatie-experiences [AX], heeft Pavel Minarik benoemd tot Chief Technology Officer (CTO). Minarik maakt sinds de overname van Flowmon Networks in november 2020 deelt uit van de Kemp-organisatie.

Mark Beunk benoemd tot nieuwe General Manager voor Benelux en Nordics bij Kaspersky

Mark Beunk benoemd tot nieuwe General Manager voor Benelux en Nordics bij Kaspersky

Mark Beunk heeft onlangs de rol van General Manager voor Nordics en Benelux bij Kaspersky op zich genomen. Hij zal toezicht houden op de verkoop en activiteiten in België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en IJsland. Beunk, een ervaren Channel Leader, heeft een bewezen staat van dienst.

Cryptshare  - focus op internationale groei en uitbreiding van het partnernetwerk

Cryptshare - focus op internationale groei en uitbreiding van het partnernetwerk

Sinds kort heeft Cryptshare haar eerste Chief Sales Officer: deze nieuwe rol is opgepakt door Ingrid Hagen, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in IT sales. Zij is verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop- en partneractiviteiten en rapporteert aan Dominik Lehr, oprichter en CEO van de Duitse IT-security provider.