Solvinity benoemt CISO en DPO

Solvinity heeft Marc Guardiola benoemd tot Chief Information Security Officer (CISO) en Martin Maas tot Data Protection Officer (DPO). Beiden werken al langere tijd voor het bedrijf in verschillende rollen op het gebied van security.

solvinity Marc heeft een brede ervaring in ICT architectuur en engineering, met uitstekende certificeringen op het gebied van ICT security. Als verantwoordelijke voor de cybersecurity- en informatiestrategie van Solvinity, zal hij ervoor zorgdragen dat klanten van Solvinity worden voorzien van “secure hosting” en outsourcingdiensten.

Naast zijn huidige rol als Compliance Officer zal Martin ook de rol vervullen van Data Protection Officer (DPO), oftewel Functionaris Gegevensbescherming. Martin heeft brede kennis en ervaring in engineering en compliancy in de IT-industrie. Hij is verantwoordelijk voor onafhankelijke monitoring en advies omtrent het correct en adequaat behandelen van persoonsgegevens volgens de GDPR (General Data Protection Regulation) / AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Het voldoen aan deze richtlijnen wordt toegevoegd aan Solvinity’s activiteiten rond ISAE3402 en SOC2 compliancy, alsmede de verschillende ISO-certificeringen van het bedrijf.

Security en compliance zijn topprioriteit voor veel bedrijven en instellingen. Als dienstverlener op het gebied van managed hosting en outsourcing, inclusief werkplekken en mobile device management, beschouwt Solvinity security als één van zijn kernactiviteiten. Solvinity bevestigt met deze benoemingen zijn commitment om zijn klanten te voorzien van een veilige en compliant IT-omgeving.

Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.