Sogeti benoemt Dennis Hielkema tot Chief Sales Officer

Dennis Hielkema

Sogeti benoemt Dennis Hielkema (45) tot Chief Sales Officer (CSO). In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van de IT-dienstverlener. Hielkema maakt in zijn nieuwe rol deel uit van de Nederlandse Sogeti directie.

In 1998 kwam Hielkema in dienst bij Sogeti, waar hij startte als IT-adviseur bij klant Aegon. Vervolgens is hij verantwoordelijk geweest voor de relatie met diverse Sogeti-klanten zoals KPN, VodafoneZiggo, banken en verzekeraars, ANWB, Philips en ASML. Vanaf 2014 tot op heden was Hielkema actief als Sales Directeur Private. Daarbij heeft hij een omzet gerealiseerd van meer dan 100 miljoen euro per jaar. Voor zijn dienstverband bij Sogeti studeerde Hielkema af aan InHolland hogeschool als bedrijfskundige Informatica.

“Mede dankzij de grote klantsuccessen die Dennis afgelopen jaren heeft gerealiseerd, maakt Sogeti deel uit van de top 10 grootste IT-dienstverleners van ons land. Zijn grote loyaliteit voor ons bedrijf en uitgebreide kennis van de markt en onze klanten helpen hem bij het verder professionaliseren van onze klantorganisatie. Hij weet als geen ander hoe onze klanten zo goed mogelijk te bedienen”, vertelt Piet Wybe Wagter, CEO van Sogeti.

“Ik ben super trots op de kans die Sogeti mij heeft gegeven voor mijn nieuwe stap in ons directieteam. Klanten van dienst zijn, is en blijft mijn passie. Ik zie het als mijn taak de in- en externe samenwerking met en voor onze klanten verder te versterken voor nog meer klanttevredenheid”, zegt Dennis Hielkema.

Naast Hielkema zitten ook Marco van den Brink (COO) en Han Bogert (CFO) in het Sogeti directieteam onder leiding van Piet Wybe Wagter (CEO).

Meer over
Lees ook
Juniper Networks stelt Kevin Walker aan als Security Chief Technology Officer

Juniper Networks stelt Kevin Walker aan als Security Chief Technology Officer

Juniper Networks kondigt de aanstelling aan van Kevin Walker als Security Chief Technology Officer (CTO) aan. In zijn rol zal Walker de afdeling Juniper Development and Innovation begeleiden in het versnellen van de security product-roadmap, naast het leiden van de interne en externe security strategie. Walker heeft meer dan 25 jaar ervaring binne1

RedSocks benoemt Tjeerd Bloembergen tot Chief Executive Officer

RedSocks benoemt Tjeerd Bloembergen tot Chief Executive Officer

RedSocks heeft Tjeerd Bloembergen benoemd tot nieuwe Chief Executive Officer. Bloembergen heeft als belangrijkste taak de organisatie verder te professionaliseren en een internationale uitbouw te realiseren. Daarnaast zal hij zich richten op het onderhouden van het contact met aandeelhouders en partners van RedSocks. Tjeerd Bloembergen (53) werkte1

Monika den Os aangesteld als Channel & Marketing Director RedSocks

Monika den Os aangesteld als Channel & Marketing Director RedSocks

RedSocks, het IT security bedrijf dat gespecialiseerd is in malwaredetectie, heeft Monika den Os aangesteld als Channel & Marketing Director. Den Os zal het kanaal van RedSocks in specifieke markten opbouwen en uitbreiden. Verder is zij verantwoordelijk voor de inzet van marketing- en PR-activiteiten om de zichtbaarheid van RedSocks en de verk1