Snijder kiest Bastion 365 voor veilig e-mailen met Microsoft Office 365

Snijder_Logo_2014_FullColor

Snijder, Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie gaat voor veilig e-mailen gebruikmaken van Fenestrae Bastion 365. Met de oplossing kunnen de medewerkers van praktijk Snijder vertrouwelijke persoonsgegevens en medische informatie veilig mailen naar zorgprofessionals en patiënten middels Microsoft Office 365. Bastion 365 is de oplossing die ervoor zorgt dat de Microsoft Office 365 NTA 7516-compliant is.

Bernard Bakker, directeur Bedrijfsvoering bij Snijder; “Wij vinden het heel belangrijk dat wij veilig en zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie. Bastion 365 is een perfecte aanvulling voor onze praktijk. Geen gedoe met plug-ins maar een flexibele oplossing die precies doet wat de bedoeling is. Hierdoor kunnen onze behandelaren bezig zijn met wat zij het beste doen, kinderen en hun ouders behandelen.”

“Het versturen en ontvangen van vertrouwelijke medische informatie vraagt om uiterste zorgvuldigheid”, zegt Wim de Koning, CEO van software leverancier Fenestrae.Bastion 365 is ontwikkeld in samenwerking met Microsoft en zorgt ervoor dat veilig mailen gewoon kan met de vertrouwde Office 365 omgeving. Volledig automatisch en zonder extra handelingen van de gebruiker."

Samenwerking

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Wij verwachten van onze partners dezelfde bevlogenheid voor hetgeen zij aanbieden en hebben deze in Bastion 365 zéker gevonden. De implementatie was snel geregeld en eventuele vragen of problemen werden snel opgelost. Over de samenwerking met Fenestrae Bastion 365 niets dan lof!” zegt Bernard Bakker, directeur Bedrijfsvoering.

Lees ook
CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech, een vooraanstaand IT-bedrijf met een specialisatie in logistiek, security en ICT-diensten, kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Als leverancier, sinds 2009, van Secure Managed File oplossingen levert SCOS te Hoofddorp nu tevens Syncplicity (voorheen onderdeel van Axway). Syncplicity is een service voor het delen en synchroniseren van bestanden die is ontwikkeld door Syncplicity Inc. Met de service kunnen gebruikers onderling bestanden opslaan en synchroniseren. Het onderst1

Ernstige kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC

Ernstige kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC

Softwarebedrijf Citrix heeft beveiligingsupdates uitgebracht voor kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC, die vroeger bekend stonden als Citrix Gateway en Citrix ADC. Eén van de kwetsbaarheden, met kenmerk CVE-2023-4966, wordt actief misbruikt en krijgt een CVSS-score van 9,4. Dit betekent dat het om een zeer kritieke kwetsbaarheid g1