Secureworks steunt organisaties die cybersecurity nu hard nodig hebben

In een open brief aan klanten en partners kondigde Mike Cote, voorzitter en CEO van Secureworks, aan dat het bedrijf zijn oplossingen voor managed detection en response, telewerken en incidentbestrijding gaat aanpassen. Hiermee wil het bedrijf de financiële last verminderen en de implementatie van die oplossingen versnellen voor organisaties die in de huidige situatie bijzonder kwetsbaar zijn. 

Secureworks

Gezondheidsorganisaties, onderwijsinstellingen en overheden staan momenteel onder enorme druk om hun budgetten in te zetten voor het beveiligen, ondersteunen en informeren van de bevolking. Daarnaast moeten zij zonder extra middelen het werken op afstand faciliteren en hun huidige technologische infrastructuur beveiligen. Naast de vele uitdagingen waar deze organisaties mee kampen, liggen er ook nog eens cybercriminelen op de loer. Zij maken gebruik van openingen die ontstaan door snel ontwikkelde strategieën en technologieën voor toegang op afstand. Hierdoor zijn instellingen kwetsbaar op een moment dat de gevolgen van fouten hoger zijn dan ooit tevoren. 

Daarom biedt Secureworks organisaties de volgende oplossingen om hen te helpen omgaan met bedrijfsonderbrekingen en de toename van het aantal werknemers op afstand:

  • Flexible Incident Response: Organisaties krijgen gratis toegang tot de SLA-voordelen van een contractperiode van zes maanden of veertig uur gebruik, afhankelijk van wat eerst bereikt wordt. Deze oplossing is beschikbaar voor zorginstellingen, onderwijsinstellingen en overheden die zorgen voor openbare veiligheid en essentiële diensten. Het aanbod zal organisaties helpen om de reactietijd in geval van een incident te verkorten en hen toegang bieden tot deskundig advies op het gebied van incidentbestrijding.
  • Rapid Monitoring Deployment Services: Deze oplossing helpt organisaties sneller schadelijke activiteiten te herkennen en hierop te reageren door een snellere inzet van kritieke beveiligingsfuncties. Een versnelde MDR-implementatie van minder dan twee weken, op basis van Secureworks Red Cloak Threat Detection and Response (TDR)-software, biedt organisaties 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot de experts van Secureworks.
  • Remote Access Vulnerability: Deze nieuwe oplossingen kunnen kwetsbaarheden sneller beoordelen, zodat organisaties hun infrastructuur voor werken op afstand snel en grondig kunnen testen.
  • Consulting engagements: Organisaties in kritieke branches zoals de gezondheidszorg en de maakindustrie krijgen nu op afstand hulp bij het opstellen van plannen voor bedrijfsvoering, bedrijfscontinuïteit en IT-calamiteitenplannen voor het werken in een andere omgeving. 

"Onze klanten en partners kijken naar Secureworks, niet alleen vanwege onze cybersecurity-expertise, maar ook vanwege ons streven om iedereen veilig te houden in de moeilijke periode waarin we nu leven", aldus Mike Cote, President en CEO van Secureworks. "Bedrijven zijn nu druk om hun werknemers en bedrijfssystemen te beschermen. Tegelijkertijd moeten ze ook snel zakelijke en technologische beslissingen nemen om gelijke tred te houden met de veranderende omgeving. Beveiliging toegankelijker en betaalbaarder maken voor onze klanten en partners is de juiste keuze".