Secureworks’ Managed Detection and Response (MDR) oplossing beschikbaar in Nederland

De Managed Detection and Response (MDR) oplossing van Secureworks is met onmiddellijke ingang beschikbaar in Nederland. De MDR van Secureworks biedt soelaas voor drie van de grootste actuele uitdagingen voor interne beveiligingsteams: onvoldoende zicht op de hele omgeving van de organisatie, te veel complexiteit door ongecoördineerde beveiligingstools en te weinig context om snel en adequaat te reageren op cyberdreigingen. 

Secureworks De MDR-oplossing combineert verschillende geavanceerde diensten van Secureworks tot een geheel dat klanten beschermt op hun eindpunten, hun netwerk en in de cloud. Secureworks' Red Cloak endpoint detectie- en responstool staat hierbij centraal. Red Cloak is ontwikkeld door het onderzoeksteam van de Secureworks Counter Threat Unit (CTU) en biedt klanten een waarschuwingssysteem dat altijd in werking is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de uitgebreide ervaring van Secureworks op het gebied van detectie, machine learning van het Secureworks Counter Threat Platform en de uitgebreide expertise van de teams in Secureworrks’ Security Operations Centra. MDR-klanten worden ook ondersteund door het hoog aangeschreven Incident Response Team van Secureworks, dat met behulp van Secureworks-informatie meer dan 900 opdrachten per jaar uitvoert.

De kosten van de MDR-oplossing zijn afhankelijk van het aantal medewerkers van een organisatie. Klanten kunnen hun cybersecurity-programma’s met de MDR-oplossing eenvoudig opschalen om hun steeds groter wordende IT-infrastructuur te beschermen. Daarnaast biedt de oplossing een voorspelbaar model zonder extra kosten voor het aantal of het volume van de logbestanden.

“We hebben de beschikbaarheid van onze MDR-oplossing uitgebreid om onze klanten in Nederland te kunnen blijven voorzien van onze nieuwste technologie en diensten. Klanten zullen nu profiteren van een extra beschermingslaag door gebruik te maken van de expertise van Secureworks-specialisten, maar ook van technologie zoals AETD Red Cloak. Deze technologie scant endpoints op malafide activiteiten en verzamelt continu informatie over wat er op de apparaten gebeurt. De MDR-oplossing stelt ons in staat om reële beveiligingsrisico's te lokaliseren en klanten de mogelijkheid te bieden om dreigingen direct tegen te gaan”, aldus Radboud Beumer, Regional Director Continental Europe bij Secureworks.