Secureworks biedt virtueel inzicht in de nieuwste cyberdreigingen

Secureworks houdt zijn jaarlijkse Threat Intelligence Summit dit jaar voor het eerst online om organisaties te helpen het veranderende bedreigingslandschap voor te blijven. De Virtual Global Threat Intelligence Summit wordt georganiseerd door de Secureworks Counter Threat Unit. Tijdens de bijeenkomst wordt aandacht besteed aan nieuwe bedreigingen en veranderende tactieken. Ook wordt gekeken naar de drijvende krachten achter het steeds hogere tempo waarin het huidige dynamische cyberlandschap zich ontwikkelt. 

Unsplash webinar

Voorbeelden van sessies

  • Hacking the Lockdown: How Cybercrime Responded to Coronavirus - te midden van de coronacrisis lijkt de cyberdreiging veel sterker aanwezig. Maar wat is angst en wat is realiteit? Er wordt gekeken naar de mate waarin het bedreigingslandschap is veranderd - of niet - gedurende de wereldwijde pandemie.
  • Choose Your Own Intrusion: A Journey Into the DNA of a Targeted Threat Group - stap in de schoenen van cybercriminelen: wat zien ze, welke beslissingen moeten ze nemen, hoe ontwijken ze detectie?
  • Disinformation in the Fake News Era - desinformatie wordt al geruime tijd gebruikt als politiek instrument, maar is de laatste tijd veel meer aanwezig omdat sociale media mensen dichter bij elkaar brengen. In deze sessie wordt gekeken naar de evolutie van desinformatie en het gebruik ervan in het cyberlandschap.

Tot dit jaar was de jaarlijkse Threat Intelligence Summit een live evenement voor klanten en potentiële klanten. Vanwege de beperkingen omtrent bijeenkomsten van grote groepen en om ervoor te zorgen dat bedrijven toegang hebben tot het meest recente bedreigingsonderzoek, organiseert Secureworks het evenement virtueel. De Summit bestaat uit een serie sessies die in de namiddag plaatsvinden. Deelnemers krijgen de kans om waardevolle inzichten en bruikbare informatie te verkrijgen van de beste security-experts en professionals die bedreigingen opsporen. Er zal ook een interactieve functie ‘Ask the Experts’ beschikbaar zijn tijdens het evenement.   

Deelnemers kunnen ook leren over post-intrusion ransomware, zich verdiepen in ‘threat hunting’ en andere actuele informatie krijgen over de manier waarop geavanceerde cybercriminelen hun tactiek en technieken hebben aangepast. Door zich te registreren, kunnen deelnemers de presentaties ook na afloop van het evenement terugkijken. De volledige agenda is hier te downloaden. 

Datum: Dinsdag 30 juni 2020

Tijd: 15.00 - 20.00 CEST