SecureLink neemt Brits beveiligingsbedrijf Nebulas over

Het beveiligingsbedrijf SecureLink neemt het Britse securitybedrijf Nebulas over. De overname helpt SecureLink de Britse markt te betreden.

Securelink-Logo-RGB-300x84 SecureLink is al langer actief in zowel de Benelux en de Noordse landen. Met de overname van Nebulas krijgt SecureLink nu ook voet aan de grond in het Verenigd Koninkrijk (VK). De gezamenlijke organisatie beschikt over drie onafhankelijke Security Operations Centers (SOC’s) en vier Network Operating Centers (NOC’s). SecureLink wil door de overname één van de grootste kenniscentra ter wereld vormen op het gebied van cybersecurity en kritieke infrastructuur, maar in totaal zo’n 550 specialisten.

Als onderdeel van de overname treedt Nick Garlick, algemeen directeur van Nebulas, toe tot het management van SecureLink. Garlick gaat rapporteren aan Marco Barkmeijer, CEO van SecureLink Group. Naar verwachting draait het gecombineerde bedrijf in kalenderjaar 2016 een omzet van 235 miljoen euro. De hoofdkantoren van het bedrijf blijft gevestigd in Sliedrecht, Nederland en Malmö, Zweden.

Meer over
Lees ook
Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Securitybedrijf Lookout heeft SaferPass overgenomen, leverancier van een oplossing voor wachtwoordbeheer, voor zowel consumenten als bedrijven. Met de toevoeging van wachtwoordbeheer aan zijn securityoplossingen versterkt Lookout zijn missie uit om klantgegevens van zowel personen als bedrijven proactief te beschermen.

Signicat neemt antifraudespecialist Sphonic over

Signicat neemt antifraudespecialist Sphonic over

Identityexpert Signicat neemt alle aandelen van de Britse antifraudespecialist Sphonic over voor een niet nader genoemd bedrag. Door de overname is Signicat straks nog beter in staat om banken en andere klanten te beschermen tegen financiële misdrijven zoals fraude en witwassen.

Pointsharp en Cryptshare bundelen hun krachten

Pointsharp en Cryptshare bundelen hun krachten

Pointsharp, gesteund door Main Capital Partners, kondigt de acquisitie aan van secure beveiligde communicatie specialist Cryptshare AG ("Cryptshare"), gevestigd in Duitsland.