Qualys benoemt Diederik Klijn tot Channel Account Manager Benelux & Nordics

Diederik Klijn-300200.jpg

Qualys, Inc., een pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde compliance-, beveiligings- en IT-oplossingen, maakt vandaag de benoeming bekend van Diederik Klijn tot channel manager Benelux & Nordics. Binnen deze functie richt hij zich op het versterken van het Qualys partnerkanaal en de business development in de regio. Qualys bevestigt hiermee het belang van het indirecte verkoopmodel en de waardevolle rol die partners spelen bij het realiseren van de groei-ambitie.

Diederik Klijn beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in IT-security. In zijn voorgaande functie was hij Regional Sales Manager Benelux and Nordics bij Synack en was daarvoor werkzaam bij onder meer Palo Alto Networks, Venafi en Zscaler. Hij brengt zowel kennis van de regio als een uitgebreide commerciële en ondernemerschap met zich mee.

“Ik ben er trots op dat ik mijn kennis en ervaring kan delen met het partnerecosysteem van Qualys,” zegt Klijn. “Ik herken me sterk in de waarden en ambitie van de organisatie en zal daar met veel energie en enthousiasme aan bijdragen.”


“Met zijn bewezen ervaring in ons vakgebied is Diederik een goede aanvulling op ons team in de regio”, zegt Chantal ’t Gilde, managing director Benelux & Nordics van Qualys: “Het vinden en binden van klanten is het bestaansrecht van Qualys en dat is onmogelijk zonder onze partners. We begrijpen de uitdagingen en we zijn verheugd dat Diederik onze partners gaat ondersteunen met marketingactiviteiten en co-selling programma's.”

Qualys, opgericht in 1999 als een van de eerste SaaS-beveiligingsbedrijven, biedt binnen het Qualys Cloud Platform een reeks geïntegreerde apps die kritieke beveiligingsinformatie leveren en auditing, compliance en bescherming voor IT-systemen en webapplicaties automatiseren. Strategische partners, waaronder Amazon Web Services, het Google Cloud Platform en Microsoft Azure integreren het Qualys Platform in hun beveiligingsaanbod. Daarnaast werkt Qualys samen met managed security serviceproviders, solution partners en consultants om het Qualys Cloud Platform onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Qualys werkt met trots samen met de beste partners in hun klasse”, zegt Klijn. “Samen leveren we de oplossingen, diensten en expertise die ondernemingen helpen de moeilijkste beveiligings- en IT-uitdagingen op te lossen.”

Meer over
Lees ook
TEHTRIS breidt Raad van Bestuur uit

TEHTRIS breidt Raad van Bestuur uit

TEHTRIS, de Franse aanbieder van het TEHTRIS XDR Platform en technologieleider in de strijd tegen cyberspionage en cybersabotage, heeft drie nieuwe onafhankelijke leden toegevoegd aan de Raad van Bestuur. Deze benoemingen hebben als doel het bestuur en de strategie van het bedrijf te versterken. Daarnaast zijn ze in lijn met de groeiplannen die TEHTRIS...

Thomas Fetten nieuwe CEO en Marc Breitfeld nieuwe CFO Matrix42

Thomas Fetten nieuwe CEO en Marc Breitfeld nieuwe CFO Matrix42

Matrix42, een toonaangevende leverancier van Enterprise Service Management (ESM) SaaS-oplossingen, heeft de benoeming van Thomas Fetten als nieuwe CEO en Marc Breitfeld als nieuwe CFO bekendgemaakt. Fetten was tot voor kort CEO van Deutsche Telekom Security GmbH. Breitfeld komt over van Atos Gruppe, waar hij werkzaam was als CFO en Managing Director.

Tanium benoemt Dan Streetman tot CEO

Tanium benoemt Dan Streetman tot CEO

Tanium, een toonaangevend bedrijf voor IT-operations en securitymanagement, benoemt Dan Streetman tot Chief Executive Officer. Orion Hindawi, die medeoprichter en huidige CEO van Tanium is, zal de rol van executive chairman op zich nemen. David Hindawi, medeoprichter van Tanium, wordt voorzitter met emeritaat.